Auchan și Petrom au deschis al patrulea magazin MyAuchan

Auchan Retail România, în parteneriat cu OMV Petrom a deschis al patrulea magazin de proximitate MyAuchan, în stația PETROM Răzvad, din județul Dâmbovița.

MyAuchanAcesta este al patrulea dintre cele 15 magazine MyAuchan ce vor fi deschise până la finalul anului 2017, în etapa pilot prevăzută în parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România. Cunoscut în România doar pentru hipermarketurile Auchan, Auchan Retail România operează pentru prima dată şi magazine sub formatul de proximitate.

Magazinul din stația PETROM Răzvad are peste 2.000 de produse (lactate, băuturi cu şi fără alcool, dulciuri şi snacks-uri, produse congelate, electronice şi multimedia, menaj, cosmetice şi îngrijire corporală). Şi acest magazin va fi deschis non-stop, la fel ca toate celelaltte magazine MyAuchan. Alte servicii disponibile în staţia PETROM şi magazinul MyAuchan Răzvad: WiFi gratuit, rovinietă, reîncărcare electronică.

Astfel, în luna iunie au fost deschise două magazine de proximitate MyAuchan, cel din stația PETROM Răzvad și cel de la stația PETROM Potigrafu.

În luna mai au fost deschise primele două magazine de proximitate MyAuchan, unul în stația PETROM Dr. Herescu, din cartierul bucureștean Cotroceni și primul magazin de proximitate MyAuchan, cel din staţia de alimentare cu carburanţi Petrom Militari de pe Bd Iuliu Maniu, nr. 486, Sect 6, București.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a 783 benzinării, la sfârșitul lui 2016, sub două branduri, OMV și Petrom.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate MyAuchan, cu 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, cu circa 10.000 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *