Auchan introduce pachete de cumpărături predefinite ce pot fi comandate online cu livrare la domiciliu

Auchan Retail Romania a introdus în oferta sa online pachete de cumpărături predefinite ce pot fi comandate online cu livrare la domiciliu, o premieră pe piața locală de retail. Împachetarea produselor se face în condiții stricte de siguranță sanitară, respectând toate măsurile în vigoare. 

AuchanPachetele, sub formă de cosuri de cumpărături, sunt disponibile doar în magazinul online www.auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore.

Sunt disponibile 3 pachete:

– „Curat” – un kit format din produse de curățenie și îngrijire personală la prețul de 125 de lei

– „Alimente esențiale” – un coș de băcănie cu produse de bază la prețul de 135 de lei

– „Snacks” – un coș cu gustări si băuturi (alcoolice si nealcoolice) la prețul de 155 de lei

Aici se regăsește componența fiecărui coș.

Pe www.auchan.ro sunt prezente peste 25.000 de produse. În acelasi timp, Auchan operează și website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro și de florărie – florarie.auchan.ro.

Pentru cumpărăturile din magazine, hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan clasice sunt deschise pentru clienți într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00.

Excepție fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, și supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop.

Auchan România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri, 2 supermarketuri și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *