Auchan inaugurează primul corner de măcelărie Periș, în hipermarketul Titan

Auchan Retail România continuă parteneriatele locale, prin care susține producătorii locali și încurajează consumul de produse românești, și deschide în hipermarketul Auchan Titan un corner de măcelărie în parteneriat cu Abatorul Periș, în completarea ofertei de carmangerie.

Auchan

Cornerul este poziționat pe aleea transversală a hipermarketului și propune clienților o gamă complexă formată din peste 40 de sortimente de carne de porc proaspătă, livrate în fiecare zi, direct de la Abatorul Periș, aflat la 48 de km de Auchan Titan. Carnea provine de la fermieri români, cei mai mulți de talie mică, aflați în zona de sud-est a țării, precum Dumitru Gheorghe, Mitică Dumitru (din Vrancea), George Ciurel, Gina Baciu din Ialomița.

Cu o tradiție de peste șase ani pe piața locală, Abatorul Periș comercializează anual circa 30.000 de tone de carne de porc sub formă de carcasă, piese tranşate şi produse proaspete procesate, compania având parteneriate cu peste 40 de ferme de porci din România.

Un proiect pilot

Parteneriatul dintre Auchan și Abatorul Periș este un proiect pilot și vine în completarea misiunii retailerului de a aduce mai multe produse locale în atenția consumatorilor, peste 90% din bunu­rile din lanţul de apro­vizionare al reţelei provenind de la producători români.

De asemenea, dezvoltarea unui astfel de concept alături de producătorii locali vine și pe fondul evoluției comportamentului de consum al românilor. Potrivit companiei, aceștia arată un interes crescut pentru o alimentație mai sănătoasă și o atenție sporită la proveniența și valoarea nutritivă a alimentelor.

Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 64 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 55 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, retailerul prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *