Auchan Retail România obține certificarea Safe Guard pentru implementarea celor mai bune practici de prevenție împotriva Covid-19

Auchan Retail România anunță obținerea certificării Safe Guard, realizată de Bureau Veritas. Certificarea obținută confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 în toate spațiile gestionate de către companie.

Auchan

Astfel, hipermarketurile și supermarketurile Auchan, magazinele de proximitate MyAuchan, sediul central, spațiile de birouri ale angajaților din magazine, precum și depozitele proprii vor fi etichetate Safe Guard, fiind marcate ca spații sigure pentru cumpărături.

Fiecare tip de locație a fost auditat în conformitate cu o listă personalizată de indicatori, aceștia urmărind cele patru direcții majore reflectate în politicile Safe Guard:

  • Proces– proceduri elaborate pentru a proteja angajații și clienții și pentru a menține continuitatea afacerii;
  • Igienă– acțiuni specifice menținerii unei bune igiene în toate tipurile de spații;
  • Oameni– teme specifice comportamentului persoanelor, cum ar fi distanțarea socială, lucrul la distanță unde este posibil, etc.;
  • Facilități– controale în vigoare legate de facilitatea în sine, inclusiv inspecția și întreținerea periodică a spațiilor și echipamentelor.

Evaluarea sistemului s-a efectuat prin analiza documentației și interviuri la nivel de management. Ulterior, sediul central, toate magazinele Auchan și MyAuchan, precum și depozitele proprii au fost verificate printr-un audit neanunțat, toate acestea conformându-se 100% cu cerințele listei de verificare Safe Guard.

Încă de la începutul pandemiei, siguranța clienților și a angajaților a fost prioritară pentru noi. Ne-am adaptat constant tuturor reglementărilor și am extins permanent planul de măsuri de protecție pentru a-i proteja cât mai bine pe cei care trec zi de zi pragul magazinelor noastre. Aceste măsuri, confirmate acum și prin prisma unei verificări complexe și riguroase, vor continua să fie implementate în spațiile noastre, pentru ca fiecare client să se poată bucura de cumpărături în siguranță”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Suntem mândri că suntem parteneri cu Auchan în efortul lor proactiv de a face diferența pentru clienții și angajații lor și de a demonstra că le asigură un mediu sănătos și sigur pentru cumpărături și desfășurarea activității. Adaptându-ne la criza actuală, am dezvoltat eticheta Safe Guard tocmai pentru a certifica că sunt îndeplinite standarde de siguranță adecvate, iar protocoalele de instruire și curățare sunt implementate pentru a permite întreprinderilor în general și retailerilor în special, să își desfășoare activitatea cu încredere.”, a declarat Alexandru Vidu, Chief Executive Bureau Veritas România.

Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 31 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 22 în stațiile Petrom. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse.

Principalele atuu-uri ale Grupului Bureau Veritas sunt existența unei reţele internaționale eficiente, cunoștințe asupra regulamentelor și standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnică recunoscută și personalul calificat, echipamentele & laboratoarele de primă clasă. În portofoliul vast și echilibrat de servicii se regăsesc: industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marină & offshore.

Bureau Veritas în cifre:

  • 77.000 de angajaţi în toată lumea
  • birouri deschise în peste 140 de țări
  • peste 400.000 de companii în portofoliu
  • peste 130.000 de certificate emise.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *