Auchan Retail lansează AuchanSpeedy, un serviciu de plată prin telefonul mobil

Auchan Retail lansează în Italia AuchanSpeedy, un serviciu de plată prin telefonul mobil, dezvoltat cu Mastercard, care oferă clientului posibilitatea de a evita procesul clasic de scanare și plată a produselor la casele de marcat.

Auchan RetailÎn prezent, Auchan Retail a lansat un proiect pilot AuchanSpeedy care se desfășoară, in paralel, într-un magazin MyAuchan din Milano și într-un supermarket din Brescia. Apoi, în etapa a doua, acesta va fi implementat în 50 de puncte de vânzare din Italia până la sfârșitul anului 2018.

Prin intermediul aplicației AuchanSpeedy, ce urmează a fi disponibilă în toate magazinel Auchan Retail din Italia, indiferent de format (hipermarket, supermarket, supermarket și ultra-proximitate), Auchan Retail Italia le oferă clienților o soluție practică de plată prin telefonul mobil care elimină statul la casele de marcat.

Odată înregistrat pe această aplicație, disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android, clientul își scanează produsele cu ajutorul smartphone-ului său și le găsește în coșul său virtual. La sfârșitul cumpărăturilor, nu trebuie să apară la casa de marcat, ci doar să se îndrepre spre ieșire. Rezumatul coșului apare în aplicație. Clientul își validează apoi plata prin intermediul cărții de credit atașate pe care o activează, la alegere, prin amprentă, recunoaștere facială sau cod PIN. Pentru a demonstra că a făcut plata, în special în cazul controalelor aleatorii la ieșirea din magazin, o chitanță este trimisă cumpărătorului prin e-mail și arhivată direct în aplicație.

Auchan Retail

Numărându-se printre primele 5 companii de distribuție alimentară cele mai internaționalizate, prezentă în 17 țări, Auchan Retail (cu o cifră de de afaceri de 51,7 miliarde de euro în 2016) reunește toate formatele comerțului alimentar cu 3 715 puncte de vânzare sub mărcile sale : hipermarketuri, superstoruri, supermarketuri și ultraproximitate, la care se adaugă comerțul online și drive în anumite țări. Cel de-al 35-lea angajator la nivel mondial, compania numără 345 365 colaboratori. În China, Auchan Retail este acționar principal al Sun Art Retail Group.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *