Auchan Retail a lansat o platformă online prin care se poate comanda mâncare gătită

Auchan Retail România a lansat platforma www.lamasa.auchan.ro, prin care clienții pot comanda online mâncare gătită. Serviciul este disponibil, deocamdată, doar pentru magazinul Auchan Cotroceni.

auchanDin meniul afișat, clientul poate accesa categoria de produs și va alege produsul dorit. Comenzile online se vor procesa doar in intervalul orar 10.00-18.30, iar ridicarea produselor din magazin se face în intervalul orar 10.30-19.00, din punctul Click & Collect Auchan de pe linia caselor.

Clientul poate efectua plata online, prin intermediul unui card bancar, iar comanda se va putea ridica din magazin, într-un interval 30 de minute, de la efectuarea acesteia.

Produsele comandate se ridică din magazinul situat pe Bulevardul Vasile Milea 4, Bucuresti, România, (din incinta AFI Cotroceni).

Peste 100 de preparate din bucatăria românească și internațională se regăsesc pe platformă. Mâncăruri românești, specialități asiatice, pizza, salate, fresh-uri și deserturi pot fi găsite pe site.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele retailerului un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *