Edgard Bonte este noul președinte al Auchan Retail

Mulliez Family Association, proprietara companiei Auchan Retail, l-a numit pe Edgard Bonte în funcția de Președinte al Auchan Retail, după demisia lui Régis Degelcke.

Auchan RetailAceastă numire va fi însoțită de o viitoare reconfigurare a organizării și a funționării companiei, demers care va conduce, în special, la eliminarea funcției de General Manager al Auchan Retail, poziție deținută până acum de Wilhelm Hübner.

Edgard Bonte a fost, de asemenea, numit președinte al Consiliului de Administrație al Auchan Holding de către Consiliul de Supraveghere al Auchan Holding.

Edgard Bonte, în vârstă de 45 de ani, membru al Mulliez Family Association, a fost Președinte al retailerul de fashion Kiabi timp de 8 ani. Edgard a fost, de asemenea, membru al Consiliului de Conducere al Mulliez Family Association din 2010 până în 2014.

Auchan Retail

Auchan Retail este unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, cu operațiuni în 17 țări (venituri de 52 miliarde EUR în 2017), acoperind toate formatele de retail, cu 3.778 magazine sub brandul Auchan (hipermarketuri, supermarketuri, supermarketuri și magazine ultra- convenționale) alături de magazine online și servicii tip Drive în anumite țări.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri si o rețea de magazine MyAuchan, cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *