Auchan Retail România a deschis la Bacău primul magazin Auchan Kids

Auchan Retail România a deschis azi, 2 iulie 2020, primul magazin Auchan Kids, situat pe galeria comercială din centrul comercial Hello Shopping Park Bacău, în vecinatatea magazinului Inextenso, lângă hipermarketul Auchan.

Auchan

Magazinul vine în întâmpinarea celor care doresc să facă rapid și la prețuri avantajoase cumpărături pentru bebeluși și copii, având game largi dedicate acestor grupe de vârstă: îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, igiena și îngrijire, alimentație bebe, puericultură, echipamente și accesorii pentru petrecerile celor mici. În magazin vă mai puteți bucura de un loc de joacă pentru copii și o cabină „Mama și copilul”.

Oferte la deschidere

Începând de la deschidere, în prima săptămână, 2-8 iulie, retailerul își întâmpină clienții cu o ofertă de reducere de -15% la toate produsele cumpărate, în limita a 5 produse per client, în limita stocurilor disponibile.

În plus, clienții pot descoperi și alte oferte speciale și pachete promoționale.

Produsele comercializate în magazinul Kids by Auchan se pot comanda și pe www.auchan.ro, selectând magazinul din Bacău.

Auchan România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazine un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro retailerul prezintă clienților peste 25.000 de produse și, în acelasi timp, operează website-ul dedicat activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *