Auchan România sărbătorește 15 ani de activitate pe piața locală

Până pe 26 octombrie, magazinele Auchan din toată țara îmbracă haine de sărbătoare cu ocazia împlinirii a 15 ani de la deschiderea primului hipermarket din România. Astfel, în această perioadă, clienții sunt invitați să descopere în magazine, în aplicația Auchan și pe auchan.ro, peste 1000 de oferte într-o gamă variată de produse, precum și acțiuni, surprize tematice, dar și o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan prin care se oferă peste 1600 de premii, inclusiv marele premiu în valoare de 50.000 euro.

auchan

Recunoscute pentru gama largă de produse, precum și pentru vasta sortimentație de produse românești, magazinele Auchan aniversează 15 ani de activitate cu peste 1000 de oferte promoționale de tipul 1+1, 2+1 și alte mari reduceri sau avantaje la mărci naționale, internaționale, dar și la mărcile proprii. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan. Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel național ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor. În plus, în această perioadă, livrarea comenzilor online este gratuită.

Surprize pentru clienți

Pe întreaga durată a campaniei aniversare, echipele din magazinele au pregătit o serie de alte surprize și experiențe pentru clienți.

Marea aniversare este marcată și de o tombolă specială prin care compania pune la bătaie peste 1600 de premii. Astfel, cumpărăturile efectuate în magazine, magazinul online auchan.ro și aplicația în perioada 6-26 octombrie, utilizând cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, le oferă clienților șansa de a intra automat în cursa pentru unul dintre premiile ce constă  în bonusuri pe cardul MyCLUB, vouchere de cumpărături sau chiar marele premiu, suma de 50.000 euro.

Reamintim că toate magazinele dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în urma unui amplu proces de cercetare și verificare, organizația ICERTIAS (International Certification Association) a acordat, anul acesta, companiei distincția internațională Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, confirmând astfel implementarea și respectarea celor mai bune practici în relația cu clienții săi.

Auchan Retail România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri, o rețea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, retailerul propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, retailerul prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *