ZaharulOradea

Auchan Romania a inaugurat în Liberty Mall primul magazin In Extenso care nu se află într-un hipermarket Auchan

Auchan România a inaugurat în Liberty Mall, București, în data de  19 aprilie, al nouălea magazin propriu de textile In Extenso by Auchan, acesta fiind și primul magazin de acest tip care nu se află în aceeași locație cu unul dintre hipermarketurile retailerului.

AuchanNoul magazin In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 455 metri pătrați și va pune la dispoziția clienților o gamă de 1.000 de articole vestimentare, principalele articole fiind cele din colecția nouă de primăvară/vară.

„Inaugurarea celui de-al nouălea magazin In Extenso by Auchan este un pas important pentru noi, mai ales că este prima locație independentă de hipermarketurile noastre. Magazinele In Extenso au devenit  destinații distincte  pentru familii, când vine vorba de alegerea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte”, a declarat Gabriela Vasilescu, Coordonator grup textile în cadrul Auchan Retail Romania.

In Extenso Liberty Mall va funcționa în intervalul orar 10:00- 22:00, iar principalele servicii existente în noua unitate vor fi posibilitatea de rezervare a produselor, spațiu de joacă pentru copii, spațiu de relaxare/așteptare la cabina de probă, customer service și retur sau schimb de produse.

Magazinele In Extenso, un proiect început exclusiv în România

Auchan este prima rețea de hypermarketuri care aduce brandul propriu de haine la un astfel de nivel de comercializare, venind în întâmpinarea clienților cu o atmosferă și o experiență pentru client specifică unui Fashion Retailer.

Rețeaua magazinelor In Extenso a luat naștere în România, în urmă cu patru ani, când a fost inaugurat primul magazin de acest tip, în locația în care se află hipermarketul din Crângași.

„La nivel internațional produsele In Extenso sunt disponibile pe rafturile hipermarketurilor Auchan din 15 țări, dar există și planuri de dezvoltare a unei rețele internaționale a magazinelor independente cu același nume”, a completat Gabriela Vasilescu.

Produse create de designeri locali

În 2016, Auchan România a demarat proiectul „Designeri români pentru România” prin care dorește să încurajeze tinerii designeri români. Astfel, în toamna anului 2016, retailerul a lansat colecția capsulă realizată de Diana Flore, absolventă a Universității de Arte și Design din Cluj Napoca. Colecția Dianei Flore pentru In Extenso a fost disponibilă în magazinele Auchan și magazinele marcă proprie In Extenso by Auchan.

În plus, susținerea tinerilor designeri români s-a evidențiat și printr-un proiect internațional, la care Auchan România a colaborat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj. Acest ultim proiect prevede ca ținuta selectată în urma unui concurs, să fie comercializată în toate magazinele Auchan din Europa la finalul acestui an, în cadrul unei Colecții Capsulă by In Extensoalături de creațiile selectate în alte țări ale grupului.

Totodată suntem preocupați și de dezvoltarea parteneriatelor cu producătorii locali. Astfel, anul acesta am lansat primele articole In Extenso produse în Romania. Aceste articole pot fi găsite pe rafturile tuturor magazinelor noastre locale în secțiunile de lenjerie damă și copii, dar și în magazinele Auchan din alte țări, precum Spania, Portugalia, Ucraina”, a încheiat Gabriela Vasilescu. 

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele retailerului un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan Romania a inaugurat în Liberty Mall primul magazin In Extenso care nu se află într-un hipermarket Auchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: