Next_Capitall

Auchan va deschide un supermarket in centrul comercial Libery Center

După deschiderea magazinului InExtenso by Auchan din primăvara acestui an, Auchan Retail România se pregătește în 2018 pentru intrarea în centrul comercial Liberty Center cu un magazin în format supermarket.

AuchanÎn prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare și va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.

Prin deschiderea supermarketului Auchan, Liberty Center diversifică oferta pentru cumpărăturile zilnice
Liberty Center și-a propus diversificarea mixului de retaileri, astfel încât să cuprindă o ofertă vastă pentru cumpărăturile zilnice, pentru opțiunile de relaxare sau pentru serviciile oferite vizitatorilor. Împreună cu lucrările de amenajare ale noului supermarket Auchan, Liberty Center va începe de luna aceasta și un proces de reamenajare a centrului comercial.

Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber.

Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing. Fiind un mall de proximitate, cumpărăturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clienții care ne vizitează. De aceea, ne dorim să avem o diversitate mare de produse și să devenim prima opțiune pentru cumpărăturile de zi cu zi.”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Deschiderea supermarketului Auchan în Liberty Center completează mixul de chiriași din grup, alături de InExtenso.

În luna aprilie a acestui an, la parterul centrului comercial, a fost deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan și al nouălea din cadrul rețelei.

In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 metri pătrați și oferă o gamă variată de produse vestimentare. Acestea sunt dedicate atât adulților, cât și celor mici și sunt inspirate din viața de zi cu zi, oferind ținute casual, adecvate pentru orice moment și activitate.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, retailerul propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan va deschide un supermarket in centrul comercial Libery Center
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: