Auchan va deschide mai multe supermarketuri, în parteneriat cu OMV – Petrom

Auchan urmează să deschidă mai multe supermarketuri, în parteneriat cu OMV – Petrom România, un nou format de magazine operat de retailerul francez în România. Aceste supermarketuri fac parte dintr-un proiect pilot şi ar urma să se deschidă în unele dintre staţiile de alimentare ale OMV – Petrom.

AuchanSuntem bucuroși să confirmăm parteneriatul dintre Auchan și Petrom, două mărci puternic ancorate în inima românilor și foarte apreciate de clienți.

Această cooperare pe scară largă, care va demara printr-un proiect pilot de calibrare, se înscrie în ambiția Auchan de a fi o companie multicanal și multiformat și, în acest context, avem plăcerea de a avea alături OMV-Petrom, o companie emblematică și prestigioasă a României, cu un obiectiv comun: clienți mulțumiți.

Prin acest proiect, aducem diferența Auchan mai aproape de toți românii, grație gamelor adaptate de produse și servicii, prețurilor avantajoase și unei experiențe unice de cumpărare.” a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România, fără să precizeze când va avea loc startul acestui proiect.

Prin acest pas, Auchan ar urma să opereze si un alt format  – cel de supermarketuri de proximitate – decât cel cu care a obişnuit piaţa din România până acum – hypermarketurile.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare – al doilea comerciant din ţară, cu circa 10.000 de angajaţi – al cincilea angajator privat din România, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2015. Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *