Auchan organizează a V-a ediție a Târgului de Cafea și Ceai

Auchan organizează a V-a ediţie a Târgului de Cafea şi Ceai, pe aleea centrală din cadrul hipermarketurilor Auchan. La târg sunt aduse din întreaga lume peste 300 de sortimente de cafea și ceai, pentru toate gusturile.

AuchanPentru această ediție, a fost adusă, special, o varietate de tipuri de cafea: măcinată şi măcinată aromatizată, boabe, solubilă, capsule de cafea, cappuccino şi 3 în 1, cafea verde şi cafea verde aromatizată, cafea artizanală sau cafea turcească.

Cele mai importante țări producatoare de cafea (America de Sud, Italia, Germania, Olanda, Austria, Polonia) sunt reprezentate la acest eveniment.

Nu lipsesc nici produsele inedite. Sunt prezente peste 25 de exclusivităţi de cafea, inclusiv marca proprie Auchan. În rândul vedetelor acestei ediţii se numără: cafeaua solubilă de origini din Peru, Mexic sau Brazilia, cafeaua artizanală şi cafeaua cu arome (caramel sărat, amaretto, irish cream şi vanilie). Amatorii de ciocolată caldă sunt întâmpinaţi de un sortiment bogat de arome diferite și, bineînţeles, de exclusivităţi.

Vor fi prezente de asemenea peste 150 de tipuri de ceaiuri, pentru toate gusturile. Ceai de fructe, de plante, verde, verde aromatizat, negru, negru aromatizat, ceaiuri funcţionale (de slăbit, de relaxare) și rooibos se înghesuie pe rafturile târgului. Nu trebuie ratate nici ceaiurile Thessa (ceaiuri presate sub formă de stea sau de inimă, care se deschid în timpul infuziei).

Şi consumatorii de ceai au la dispoziţie cel puţin zece exclusivităţi. Anul acesta, special aduse sunt: ceaiurile cu arome inedite (ghimbir şi pere, piersici şi creme brulee, verde şi mango, lemon sorbetti, goji, pepene şi banane, lychee, portocale roşii) şi ceaiurile funcţionale (beauty, delight şi fitness). Pentru cei care preferă aromele exotice, o savoare deosebită o are Chai (bautură caldă populară din India) ce conţine ceai verde sau negru, lapte, zahăr, miere și condimente.

Nu vor lipsi nici recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul, accesoriile sau consumabilele pentru acestea: espressoare, filtre de cafea, filtre de hârtie (atât pentru cafea cât și pentru ceai) și plastic, căni pentru aparate și kituri de decalcifiere pentru espressoare și nu în ultimul rând, patru tipuri de aparate de cafea marcă proprie.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare – al doilea comerciant din ţară, cu circa 10.000 de angajaţi – al cincilea angajator privat din România, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2015 şi propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *