Auchan organizează în acest an Târgul de Vinuri, o ediție dedicată vinurilor românești – peste 285 de sortimente la raft

În perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Vinuri, eveniment ce reunește la raft peste 330 de sortimente de vin atent selecționate, dintre care peste 85% provin de la crame din România. Vinurilor românești li se adaugă și o colecție de articole din Republica Moldova, precum și o premieră, prezentă exclusiv la târg, vinul ambalat în cutii de carton Tetra Pak.

auchan

Ediția Târgului de Vinuri Auchan din acest an este dedicată aproape în totalitate cramelor din România, cu o selecție impresionantă de 285 de vinuri 100% românești prezente la raft, cărora li se alătură 48 de sortimente din Republica Moldova.

Cunoscătorii de vinuri, dar și amatorii de băuturi atent selecționate, se pot bucura până pe 5 octombrie, în toate hipermarketurile Auchan, de o explozie de gusturi, un adevărat regal pentru toate preferințele, din peste 40 de crame ce vor fi reprezentante la târg.

Clienții pot găsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din țară.

58 de sortimente noi

Față de oferta de anul trecut, sunt prezente și 58 de sortimente noi, gata să fie descoperite. În premieră, este disponibil la raft si vinul ambalat în cutii Tetra Pak. Totodată, clienții pot alege dintre 8 sortimente de vin ecologic.

Potrivit companiei, apetitul pentru vinurile de o calitate superioară este în creștere, iar vinul rose este din ce în ce mai prezent în preferințele românilor.

Viticultura din România se poate mândri cu podgorii întinse și crame în care sunt stocate adevărate comori pentru iubitorii de vin,  acestea putând fi descoperite la Târgul de Vinuri Auchan din acest an. Tot aici, clienții pot găsi și băuturi speciale, tradiționale, pe bază de alcool rafinat, precum vișinată, caisată sau afinată.

Târgul de Vinuri Auchan propune clienților și o selecție de accesorii și alte produse asociate vinului: pahare, damigene sau accesorii pentru îmbuteliere.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcările hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect și Auchan Drive.

Auchan Retail România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 104 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 90 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, retailerul propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, retailerul prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *