Auchan organizează cea de-a 9-a ediție a evenimentului Târgul de Vinuri

Auchan organizează cea de-a 9-a ediție a Târgului de Vinuri începând de astăzi, 20 septembrie 2017, eveniment care va ține 2 săptămâni şi se va desfăşura în magazinele Auchan din toată ţara.

AuchanTârgul prezintă o selecție de peste 300 de articole, având la bază o gamă bogată de vinuri românești din toate regiunile țării, completate de o selecție de vinuri internaționale din 10 țări, toate la prețuri foarte bune.

Clienții vor avea posibilitatea să aleagă dintr-un sortiment extins de vinuri albe, roșii sau rose, seci, demiseci, dulci sau demidulci, vin spumant sau prosecco, vinuri premiate, romanesti sau internationale.

Peste 250 de vinuri românești vor reprezenta unele dintre cele mai importante regiuni viticole ale țării: Dealu Mare, Vrancea, Iași, Huși, Murfatlar, Dealurile Olteniei, Dealurile Munteniei, Banat și Transilvania. De asemenea, au mai fost aduse încă 55 de tipuri de vin în magazinele Auchan.

„Pentru că un vin bun merită savurat, ne-am gândit și la accesoriile care pot îmbogăți această experientă. De aceea, le propunem clienților și o selecție de produse asociate vinului: pahare, accesorii, dopuri și recipiente diverse.”, au declarat reprezentanții Auchan România.

Auchan

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, cu circa 10.000 de angajaţi, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 şi propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan organizează cea de-a 9-a ediție a evenimentului Târgul de Vinuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: