Black Friday la METRO Cash & Carry România

METRO Cash & Carry România continuă și anul acesta tradiția de Black Friday, oferind clienților săi profesioniști produse la prețuri reduse în magazinele rețelei, dar și pe portalul online de cumpărături METRO.

METROÎn perioadele 17-20 și 24-27 noiembrie 2016, clienții se pot bucura de discount-uri de până la 70%* la articolele selectate.

Pentru a-și arăta susținerea constantă afacerilor independente, retailerul a ajustat oferta promoțională de Black Friday în funcţie de nevoile şi de dorinţele clienţilor profesioniști, dar și în funcție de dinamica de cumpărături de la edițiile precedente. Anul acesta, compania oferă discount-uri pentru o gamă variată de produse precum electronice, electrocasnice, media&IT, jucării, articole sportive, ustensile profesionale de bucătărie, articole de bricolaj și auto.

Astfel, electronicele și produsele destinate uzului casnic: laptop-uri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare, mașini de spălat și aspiratoare, vor fi disponibile la ofertă, în magazinele METRO. Mai mult, o gamă variată de jucării va avea prețuri cu 40%* mai mici (valabile doar în perioada 17-20 noiembrie), iar echipamentele fitness vor primi discount-uri de 30%*.

Companiile și birourile vor beneficia, de asemenea, de reduceri speciale de 20%* pentru toate tipurile de imprimante și scaune de birou.

Alte categorii de produse care se bucură de un mare interes în rândul clienților sunt: echipamente profesionale pentru gătit și servit, precum și scaune de interior, toate beneficiind de prețuri promoționale cu 20%* mai mici.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,989 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Black Friday la METRO Cash & Carry România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: