Începe a patra ediție a Campionatului de Management Lidl

În primăvara aceasta, începe a patra ediție a Campionatului de Management Lidl, iar tinerii se pot înscrie pe site-ul cariere.lidl.ro până pe 31 mai 2017.

LidlCandidații eligibili trebuie să vorbească fluent limba engleză, cea germană fiind un avantaj, să își dorească o carieră în retail și să fie dispuși să călătorească. Asta deoarece programul de pregătire profesională al Lidl România presupune activități în magazinele, depozitele și sediul central al companiei.

În timpul Campionatului de Management, fiecare participant va beneficia de sprijinul unui mentor din interiorul organizației. Implicarea în acest program este remunerată, tinerii primind un pachet salarial atractiv în cele 18 luni cât durează a patra ediție a Campionatului. Ei vor parcurge training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare.

Participanții vor cunoaște procesele specifice Lidl,  intrând în contact cu toate departamentele companiei,  prin intermediul unor activități desfășurate în magazine, depozite și sediul central. La finalul Campionatului de Management, în urma unei evaluări, tinerii care au făcut față cu brio acestei perioade intense de training pot primi oferte de angajare permanentă la Lidl, pe măsura abilităților, competențelor și aptitudinilor lor.

Campionatul de Management este un program de Management Trainee flexibil, care oferă participanților posibilitatea de a-și alege traseul profesional dorit în oricare dintre structurile companiei, fie că este vorba de o carieră în vânzări, într-unul dintre sediile regionale, sau într-unul dintre departamentele sediului central.

Noua ediție a Campionatului de Management le adresează o provocare tinerilor care își doresc să profeseze în retail și aspiră să devină lideri în acest domeniu. Acest program de pregătire profesională se distinge prin adaptarea la nevoile generației Z: investește în tineri, răspunde dorinței lor de a învăța și evolua continuu, le pune în valoare flexibilitatea  și le oferă un start în forță al carierei”, a afirmat Mihaela Anca, Manager al Departamentului de Resurse Umane al Lidl România.

Scopul meu în acest program a fost să acumulez cât mai multe cunoștințe, pentru că vreau să devin un specialist bun și, totodată, un lider. Am ales să mă înscriu în Campionatul de Management pentru că l-am considerat o oportunitate ce vine, poate, doar o dată în viață. Am avut dreptate, am găsit aici ingredientele necesare pentru o carieră de succes„, a afirmat Eliza Crețu, participantă la una din edițiile anterioare ale Campionatului de Management.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activează în retailul alimentar din Germania și Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la Lidl, indiferent de granițe. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Începe a patra ediție a Campionatului de Management Lidl
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: