Caravana PROFI, primul proiect național organizat de un retailer pentru vaccinarea în mediul rural

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, pornește la drum Caravana Profi pune preț pe sănătate și îți aduce vaccinul aproape, primul astfel de proiect național organizat de un retailer pentru vaccinarea propriilor angajați din mediul rural, a familiilor acestora și a tuturor locuitorilor din preajma magazinelor sale, care doresc să se imunizeze. Caravana administrează vaccinurile Johnson&Johnson în regim de vaccinare de monodoză sau Pfizer.

PROFI

“Din grijă pentru colegii și clienții noștri am decis să demarăm această caravană pentru ca ei să se poată vaccina ușor, în condiții de maximă siguranță, fără înscriere prealabilă și fără să se deplaseze  în afara localității lor,” a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei de magazine Profi .

“Continuăm, astfel, seria acțiunilor pe care le desfășurăm de mai mulți ani sub deviza “Profi iubeste sănătatea” și considerăm că prin acțiunea noastră ne putem apropia și mai mult de imunitatea colectivă, contribuind la evitarea unui potențial val patru al panedmiei urmat restricții.”

Prima etapă – județul Timișoara

În prima etapă a proiectului, un autocar dezinfectat zilnic și dotat cu spații si echipamente sanitare, sală de vaccinare, sală de așteptare și alte facilități, însoțit de personal medical alocat de la un centru fix de vaccinare din Timișoara, se deplasează în județul Timiș după următorul program:

Profi Carani – 10.06.2021, program 10:00-18:00;

Profi Beregsau Mare – 11.06.2021, program 10:00–18:00;

Ohaba Lunga – 13.06.2021, program 10:00-18:00;

Profi Jebel – 14.06.2021, program 10:00-18:00;

Profi Banloc – 15.06.2021, program 10:00-18:00;

Teremia Mare – 16:06.2021, program 10:00-18:00;

Profi Carpiniș – 17.06.2021, program 10:00-18:00.

Vaccinul cu doză unică Johnson&Johnson sau Pfizer

Desfășurată cu susținere din partea Ministerului Sănătății, a Primăriei municipiului Timișoara, a DSP Timiș, a sistemului Rovaccinare și a altor autorități centrale și locale, caravana administrează vaccinurile Johnson&Johnson în regim de vaccinare de monodoză sau Pfizer. Pentru a beneficia de administrare, doritorii sunt invitați să se prezinte la punctul de primire cu buletinul.

În funcție de succesul inițiativei, retailerul este pregatit să extindă proiectulpentru a putea acoperi cat mai multe din cele aprope 1.500 de magazine din portofoliu.

PROFI

Cu aproape 24.000 de de angajați, aproape 1.500 de magazine, situate in mai bine de 650 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din Romania. De asemenea, retailerul operează cel mai mare număr de magazine din România, situate în mediul rural, sub formatul de magazin denumit LOCO.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *