Carrefour a lansat în Belgia un serviciu de cumpărare cu livrare în mai puțin de 90 de minute

Carrefour a lansat în Belgia ShipTo, un nou serviciu de tip personal shoppers prin intermediul căruia produsele se livrează în mai puțin de 90 de minute. A fost lansată  și o aplicație care poate fi extinsă ca un marketplace, conform RetailDetail.eu.

CarrefourNoul serviciu se numește ShipTo și oferă consumatorilor posibilitatea de a alege un cumpărător personal, care trebuie să preia comanda din magazin/ magazine și să propună alternative dacă sunt produse mai ieftine datorită ofertelor speciale sau dacă produsele alese nu se regăsesc la raft.

Serviciul costă 5 euro, sumă care ajunge la cumpărătorul personal și nu la Carrefour. Retailerul a declarat că speră să îmbunătățească viața consumatorilor care nu vor sau care nu au posibilitatea de a ajunge la magazin deoarece au lucruri mai bune de făcut sau nu pot fizic să ajungă la cumpărături.

Odată ce comanda este completă, este adusă acasă în mai puțin de 90 de minute la o adresă de de până la 4 km depărtare de magazin. Programul a fost lansat în resortul Knokke-Heist, dar va fi extins în Bruxelles și apoi în toată Belgia. Conform planului, ar trebui să ajungă la 18 magazine până la sfârșitul anului.

În plus, ShipTo ar trebui să devină un adevărat marketplace, care să adune produse din toate magazinele care se află în aceeași rază scurtă în jurul adresei de livrare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *