Carrefour România va fi prezent la târgul Baby Boom cu produsele marca Tex

Carrefour România va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare târg dedicat copiilor organizat la Romexpo în perioada 31 august – 3 septembrie.

Carrefour Baby BoomMarca proprie Carrefour, Tex, premiată de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate preț, va expune spre vânzare articole pentru copii.

Carrefour va fi prezent la târgul Baby Boom, organizat la Romexpo, cu un stand de 30 de metri pătrați, cu marca proprie de textile, Tex, unde vor fi expuse la vanzare articole pentru copii intre 0 si 7 ani. Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.

Pe lângă ofertele de produse la prețuri speciale propuse clienților, grupul aduce în atenția vizitatorilor târgului Baby Boom un brand premiat de către consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate preț.  Certificatul, care reprezintă o garanție la nivelul pieței, a fost desemnat în baza rezultatelor unui studiu de piață realizat în 2017 pe un eșantion de 1200 intervievați români, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de către compania elvețiana ICERTIAS.

„În cadrul studiului, respondenții au votat în mod spontan și neasistat Carrefour ca fiind lanțul de magazine cu raionul de îmbrăcăminte care oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească, în urma experienței personale sau conform opiniei și experienței persoanelor din jur. Acest premiu reprezintă recunoașterea muncii întregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex”, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Prezent la târgul Baby Boom prin marca proprie Tex, operă a unei echipe internaționale de designeri care dau tonul modei din birourile din Franța, brandul Tex propune haine pentru toată familia, pentru cei exploratori, curiosi sau aventuroși, care privesc viața ca pe un joc și caută haine trendy, rezistente și calitative, care stârnesc #modăcuchefdeviață.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul numără 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 202 supermarketuri ‘Market’, 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’,un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 9 magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *