Carrefour a lansat Bonteria Very & So, un nou concept de magazin

Carrefour a deschis Bonteria Very & So, un nou concept de magazin, în București, pe Calea Dorobanților nr. 103-105.

Carrefour

Un magazin mai aproape de tine printr-o selecție de parfumuri, produse de make-up, cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse BIO și alte articole care încurajează o stare de bine, toate la prețuri accesibile. Very Natural & So Beautiful, Bonteria creată de Carrefour este prima de acest tip deschisă în țară.

Localizată în centrul Bucureștiului, pe Calea Dorobanților nr. 103-105, Bonteria Very & So este un spațiu în care poți găsi, într-o singură sesiune de cumpărături, de la produse de beauty & care, parfumuri și cosmetice la alimente BIO, produse pentru bebeluși și de îngrijire a casei. Un mix echilibrat de beauty, well being și natural care te va face să zâmbești și să te simți bine în corpul tău, te așteaptă în această nouă lume concepută de Carrefour.

Bonteria Very & So vine cu o ofertă de produse și branduri speciale, cu ingrediente naturale, fără amoniac sau aluminiu, bio sau vegane. Găsești pe rafturile Bonteriei produse de răsfăț, game noi de creme, măști, gomaje, precum și accesorii de păr, unghii și corp.

Noul concept îți stă la dispoziție și cu produse ecologice de îngrijire a casei și de igienă sanitară precum și cu produse pentru cei mici, de la mâncare BIO la produse speciale de îngrijire pentru ei. Așadar, dacă îți dorești să faci cumpărături pentru întreaga familie în cele mai sigure condiții, Bonteria Very & So este locul ideal.

Inspirată de combinația dintre elemente de beauty și elemente din natură, Bonteria Very & So te invită într-un spațiu larg, cu design minimalist, gândit pentru a te face să te simți cât mai aproape de natură, în mijlocul orașului. Primul în România, acest nou concept Carrefour vine în întâmpinarea ta cu orice ai nevoie, pentru a-ți pune în valoare propria natură.

Caracteristicile noului magazin Bonteria Very & So

– 7.300 de produse

– suprafață de vânzare de 218 metri pătrați

– 7 angajați

– program: luni – vineri 09:00 – 21:00, sâmbătă – duminică 10:00 – 18:00

veryandso.ro

instagram.com/veryandso.shop

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele peste 360 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti, Ploiești și Ilfov pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”.

Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din 35 de orașe posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute. Clienții pot opta pentru livrarea cumpărăturilor acasă sau ridicarea lor din punctele Click & Collect din hipermarketurile Carrefour. De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clienții din mai multe orașe pot comanda o varietate de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă).

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *