Carrefour lansează Card Plus, un nou program de fidelitate

Grupul Carrefour lansează, începând cu 2 octombrie, în rețeaua de magazine Market din 22 de orașe un nou program de fidelitate, Card Plus.

CarrefourCard Plus este cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoții suplimentare și reduceri semnificative la produsele alimentare și nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui. Cu ocazia lansării, la prima cumpărătură de minim 50 lei pe care clienții o efectuează cu cardul, aceștia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care il pot folosi oricând, la alegere, până la finalul lunii.

Începând cu 1 octombrie, clienţii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate în magazinele Market. După completarea unui formular de înscriere electronic clienții intră în posesia cardului care este disponibil direct și gratuit. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături. Odată cu Card Plus, clienții vor primi și 3 minicarduri detașabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleași avantaje.

Lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor : https://www.carrefour.ro/market/cardplus/.

Benefiicle Card Plus sunt: reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse, 10% reducere de ziua de naștere, surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat, bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gămă, direct pe bonul de casă, înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țãri, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numãrul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamã largã de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numãrã 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour lansează Card Plus, un nou program de fidelitate
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. in nici un magazin nu am putut activa cardul ,ati facut treaba ca la romani ,afara se activeaza cu telefonul ,de vce le ati mai scos ?

    Răspunde
  2. Am fost la magazin Carrefour Market și mi-a dat card plus nu merge aparatul măi bine să activeze cardul pe net

    Răspunde
  3. nu am putut activa cardul nici in magazin si nici pe site.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: