Carrefour Corbeanca, un nou concept de hipermarket cu produse BIO, live cooking și un bar special pentru vinuri

Carrefour România a deschis pe data de 4 decembrie 2019 noul hipermarket Carrefour Corbeanca, în incinta noului centru comercial DN1 Value Centre. Noul magazin oferă experiențe culinare speciale: noul concept de WineSquare Shop & Bar, cea mai largă gamă de produse BIO, atât românești, cât și internaționale, precum și o zonă cu sesiuni zilnice de live cooking.

Carrefour Corbeanca are 200 de angajați, comercializează peste 40.000 de produse și oferă clienților săi Wi-Fi gratuit și 900 de locuri de parcare.

Noul concept de WineSquare Shop & Bar

Carreforu

Carrefour Corbeanca lansează noul concept WineSquare Shop & Bar, cu cramă de vinuri locale, selectate în cadrul programului”Deschidem Vinul Românesc”. Întreaga zona dedicată vinurilor a fost curatoriată împreună cu Marinela Ardelean (Wine Expert Internațional) și va include de asemenea o generoasă selecție de vinuri internaționale premiate, dar și preparate gândite special pentru a însoți degustările de vin.

Cea mai largă gamă de produse BIO

Oferta culinară este completată de cea mai variată gamă de produse BIO, live cooking zilnic în raionul de gastronomie, street food, afumătoare de pește și măcelărie, precum și legume românești proaspete de sezon, pe raft la doar 48 de ore de la culegere.

Carrefour

O zonă cu sesiuni zilnice de live cooking

„Te așteptăm în fiecare zi cu o selecție de burgeri și alte preparate surpriză, pregătite pe loc în zona de Live Cooking. Pentru masa de Crăciun, în noul magazin vei găsi specialități de cărnuri românești și cozonaci pregătiți de brutarii noștri în laboratoarele Carrefour Corbeanca. La acestea se adaugă peste 200 de sortimente de carne roșie și pasăre, precum și peste 200 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare.

Din Carrefour Corbeanca poți alege și daruri de pus sub brad, de la articole de îmbrăcăminte și jucării la electrocasnice și piese de design interior. În plus, ai la dispoziție mii de ornamente pentru bradul de Crăciun sau pentru întreaga casă.

Carrefour

Trei programe originale Carrefour sub egida ”Act for Food”, implementate și la Carrefour Carrefour

Mai mult, pentru că ținem la comunitate, am lansat în 2019 trei programe originale Carrefour sub egida ”Act for Food, acțiuni concrete pentru ca tu să mănânci mai bine”.

Primul programul este ”Creștem România BIO”, prin care suntem alături de fermierii români pe tot parcursul procesului de conversie la agricultura ecologică.

Al doilea program este ”Deschidem Vinul Românesc”, un program dedicat vinului local, din care fac parte 14 crame reprezentând toate regiunile viticole din țară.

Al treilea program este ”Punem Preț pe Plastic”, prin care încurajăm o economie circulară. În acest context, între 4 și 11 decembrie, la Carrefour Corbeaca, PET-ul devine monedă de schimb pentru achiziționarea unui fruct sau a unei legume de la producătorii locali, sub inițiativa Plata cu PET-ul din programul Punem Preț Pe Plastic”, au precizat reprezentanții Carrefour România.

Carrefour

O experiență de shopping completă pentru întreaga familie

„La noul hipermarket Carrefour Corbeanca, dorim să oferim o experiență de shopping completă pentru întreaga familie. Mai mult decât atât, lansăm în premieră WineSquare Shop & Bar, cu o selecție impresionantă de vinuri internaționale și locale, care pot fi  degustate în zona de bar. Susținem producătorii locali prin programe care aduc produsele tradiționale mai aproape de consumatori.

În plus, implementăm acțiuni concrete de reducere și integrare a plasticului într-un circuit responsabil, prin inițiative ca Plata cu PET-ul, colectarea uleiului folosit sau stația educativă de colectare a deșeurilor, dedicată copiilor. Aceasta este o altă premieră introdusă la Carrefour Corbeanca, ce urmărește dezvoltarea unui program de educație interactivă pentru comportamente responsabile.”a declarat Ionuț Nițoi, Hypermarket Director Carrefour Corbeanca.

Carrefour Corbeanca se află în DN1 Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital care aduce împreună mai mult de 90 de comercianți pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață de aproximativ 46.600 metri pătrați. Noul centrul comercial, care lansează un concept nou în zonă, un strip mall, zonă de food court interioară, exterioară și facilități pentru petrecerea timpului liber în familie – un centru de escaladă interior, un magazin de dulciuri unice, restaurante și cafenele, va deservi celor peste 150 000 de locuitori din zonă, precum și locuitorilor din nordul capitalei.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în magazinele din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour Corbeanca, un nou concept de hipermarket cu produse BIO, live cooking și un bar special pentru vinuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: