Grupul Carrefour – creștere a vânzărilor cu 6,2% pentru primul trimestru al anului 2017

Grupul Carrefour, cel mai mare al doilea retailer mondial, a înregistrat la nivel internațional, pentru primul trimestru din 2017, o creștere a vânzărilor cu 6,2% și o cifră de afaceri de 21,3 miliarde de euro, conform datelor publicate pe site-ul companiei.

CarrefourVânzările la produse alimentare au înregistrat o creștere solidă, cu 5,9% pentru primul semestru al anului 2017. Vânzările totale în hipermarketuri au scăzut cu 0,8%, în timp ce alte formate au continuat să funcționeze bine, cu o creștere a vânzărilor de 5,5%.

Pentru România nu au fost prezentate cifre exacte, aceasta fiind încadrată la categoria „Alte țări Europene”, unde media de creștere a vânzărilor pentru primul trimestru este de 3,6% , România și Polonia fiind țările cu cea mai mare creștere în 2016.

Luna aceasta, Carrefour a lansat în premieră pentru România, prima cooperativă agricolă fondată alături de un retailer, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, aflată la 30 de km de București.

În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 129 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 74 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *