Carrefour deschide pe 30 noiembrie un hipermarket în Bârlad Value Centre, primul centru comercial din oraș

Carrefour deschide, pe data de 30 noiembrie 2021, un hipermarket în Bârlad Value Centre, primul centru comercial din orașul Bârlad, județul Vaslui. Primul centru comercial din Bârlad va fi inaugurat de către Prime Kapital, unul din principalii  dezvoltatori și investitori de pe piața imobiliară din România, cu activitate în Europa Centrală și de Est. Noul hipermarket din Bârlad este cel de-al 42-lea hipermarket al rețelei din România.

Carrefour

Noul Hipermarket Carrefour

  • adresă și program: Bulevardul Republicii nr. 320, aflat în vecinătatea SC Rulmenți S.A., deschis de luni până duminică, între 07:00 – 21.00 (pe perioada restricțiilor)
  • o suprafață de vânzare de 4.311 mp
  • 880 de locuri de parcare gratuite
  • 7 case tradiționale, 5 case rapide Self Checkout cu plata prin cash/card și 4 case Self Checkout cu plata exclusiv prin card; Click & Collect; WI-FI gratuit;
  • peste 50.000 de produse disponibile, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformei BRINGO
  • dintre care: peste 300 de sortimente de carne de porc, vită și de pui, mai mult de 150 de sortimente de pește proaspăt, afumat, în saramură sau produse derivate, precum icrele, dar și peste 1.000 de produse BIO
  • o gamă extinsă de vinuri în zona WineSquare a magazinului
  • plata cu PET, parte din programul Punem Preț Pe Plastic, ajunge între 30 noiembrie și 6 decembrie în comunitatea din Bârlad: la standul special amenajat din magazin, se pot achiziționa de la Carrefour fructe și legume crescute local, la prețul special de 1 PET bucata
  • Carrefour implementează și în Bârlad programul de colectare a uleiului uzat prin intermediul căruia oferă 1 litru de ulei proaspăt la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit.

Bârlad Value Centre

Bârlad Value Centre va găzdui o vastă selecție de magazine, menite să satisfacă toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață totală de aproximativ 20.000 mp. În plus, centrul comercial include primul hypermarket Carrefour din județul Vaslui, o zonă de servicii, o zonă de fashion, cafenele cu terase exterioare și un food court modern pentru ca bârlădenii să se poată bucura de experiențe cât mai plăcute.

Bârlad Value Centre va fi punctul de atracție din oraș atât ca destinație de cumpărături, cât și ca locație de petrecere a timpului liber. Noul centru comercial va deservi orașul Bârlad și localitățile limitrofe și va crea astfel peste 600 de noi locuri de muncă.

Începând cu 30 Noiembrie 2021, bârlădenii sunt întâmpinați cu o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, Hervis, Sinsay, C&A, Jysk, Noriel, Takko, Sportisimo,  New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Flanco, KFC, Spartan, Mesopotamia, Agroland și multe altele.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Bârlad Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze.

Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Cu o rețea multi-format de aproximativ 13 000 de magazine în peste 30 de țări, Grupul Carrefour este unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul de produse alimentare din lume. Retailerul a înregistrat vânzări brute de 78,6 miliarde EUR în 2020.

Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *