Carrefour lansează un nou concept de magazin de proximitate Carrefour Express (galerie foto)

Carrefour Romania a inaugurat azi, 28 noiembrie 2019, un nou concept de magazin de proximitate Carrefour Express. Noul magazin Carrefour Express Globalworth, situat pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, sector 2, București, marchează debutul unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, mai apropiat de client atât prin localizare, cât și prin sortimentație și design.

Carrefour Express

Peste 3.000 de produse, la prețuri accesibile, sunt disponibile în noul magazin, care are 12 angajați, 7 case de marcat, dintre care 5 case rapide “Self service” și 1 la bar și WI-FI gratuit.

Noul concept oferă o gamă largă și diversificată de produse BIO la prețuri accesibile, un spațiu Food2Go pentru cei care își doresc un prânz sau o gustare rapidă, și cafenea cu bar, toate acestea într-un spațiu confortabil, prietenos și cu un design modern.

Parte din noul concept de proximitate, Carrefour lansează o diversă selecție de oferte gastro disponibile în spațiul Food2Go, cu o gamă nouă și variată de preparate pentru mic-dejun, prânz și gustări.

În plus, noul magazin îsi așteaptă clienții cu produse marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o selecție de vinuri locale și internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice, dedicate nevoilor tale.

O experiență de shopping digitalizată

Carrefour Express Globalworth pregătește o experiență de shopping digitalizată: de la ecrane LED în interiorul magazinului pentru comunicarea tuturor ofertelor, la etichete electronice, aplicația Carrefour Pay, prin care se pot scana produsele direct când acestea sunt luate de pe raft, și case Self Service, pentru un traseu cât mai rapid prin magazin. În plus, clienții beneficiază de plata cu cardul, card cadou, viniete și Pay Point.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *