Carrefour Franța lansează livrarea la domiciliu în mai puțin de o oră

În această lună, Carrefour extinde Service Delivery, un nou serviciu de livrare la domiciliu „ultra rapid”, cu ajutorul bicicletelor, în orașul Lille, Franța, după ce a lansat, deja, serviciul și în alte orașe franceze precum Lyon, Bordeaux, Toulouse și Montpellier.

Acest nou serviciu permite locuitorilor orașului să primească acasă produsele alimentare, în mai puțin de o oră”, declară reprezentanții Carrefour.

carrefour

FOTO

Denumit Express Delivery, serviciul promite să livreze aproape 2.000 de produse zilnic, în mai puțin de o oră. Sortimentele de produse oferite pe site sunt similare cu cele dintr-un magazin din centrul orașului.

Sortimentația disponibilă pentru livrăi cuprinde aproape 3.000 de referințe dintr-o gamă variată de produse proaspete (aproape 500 de produse disponibile), alimente și unele produse nealimentare (igienă, frumusețe)”, declară retailerul.

Pentru a asigura un astfel de serviciu, Carrefour a încheiat un parteneriat cu Stuart, o companie cu sediul în Franța, specializat în livrarea rapidă cu bicicleta, o modalitate, de asemenea, ecologică de livrare. Un SMS este trimis clientului imediat ce comanda este livrată, ce conține un link pentru a urmări stadiul livrării în timp real.

Cumpărăturile pot fi făcute 7 zile din 7 pe site-ul www.livraisonexpress.carrefour.fr și pe aplicația dedicată “Express Delivery” (iOS și Android). Comenzile sunt livrate de luni până sâmbătă.

În ceea ce privește prețul, costurile de livrare și de pregătire sunt de 4,90 €, fără abonament și fără o achiziție minimă.

Carrefour

În România, grupul oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 318 magazine din țară,  hipermarketuri și supermarketuri, cât și prin magazinul de comerț online, www.carrefour.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *