Carrefour Group a achiziționat So.bio, un lanț de magazine specializate în produse organice

Carrefour Group, al doilea cel mai mare retailer mondial, a anunțat achiziționarea So.bio, un lanț de magazine specializate în distribuirea produselor organice din Franța.

CarrefourSo.bio are în prezent opt magazine în Sud-Vestul Franței și vor mai fi deschise încă două noi unități în următoarele luni. So.bio a creat legături strânse cu producători locali și regionali pentru a oferi cea mai bună sortimentație la un preț atractiv.

Prin urmare, retailerul va putea oferi consumatorilor o ofertă de produse organice prin intermediul bannerului de retail specializat So.bio, o ofertă de vânzări online Greenweez și un colț organic în toate magazinele tradiționale. Achiziția este în conformitate cu planul de transformare, Carrefour 2022, și cu ambiția grupului de a deveni lider mondial în food transition. Această achiziție va ajuta, de asemenea, So.bio să se dezvolte prin folosirea resurselor oferite de marele retailer francez.

So.bio este unul dintre cele mai bune concepte de magazine organice specializate din Franța, datorită calității produselor, proziționării prețului, cunoștințelor echipei și a conducerii”a declarat Benoit Soury, Director al Pieței Organice Carrefour.

„Achiziționarea de către Carrefour a lanțului de magazine va ajuta So.bio să accelereze dezvoltarea prin capitalizarea expertizei complementare și a resurselor financiare și de personal ale Grupului Carrefour.”, a declarat Jean-Marc Lachat, Co-fondator So.bio.

Achiziția va fi supusă aprobării autorităților de concurență locale.

Carrefour

În România, grupul oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 320 magazine din țară (32 hipermarketuri, 236 supermarketuri (214 magazine ‘Market’ și 22 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’), cât și prin portalul unic www.carrefour.ro .

Foto: Carrefour

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *