Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea din rețeaua națională

Din 21 octombrie, brașovenii își vor putea face cumpărăturile zilnice în noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș.

Carrefour

Noul magazin a primit Certificarea internațională de Conformitate – SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și cu bunele practici internaționale din retail.

Peste 30.000 de produse disponibile

Noul Hipermarket, un adevărat popas culinar direct în inima Brașovului, oferă o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile: vinuri românești și din întreaga lume în primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1.000 de produse BIO, precum și o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale, delicioase. Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

Plasticul devine monedă de schimb la Carrefour

Mai mult, între 21 și 27 octombrie 2020, la Carrefour AFI Brașov, plasticul devine monedă de schimb pentru achiziționarea de fructe și legume crescute local, în cadrul campaniei Plata cu PET, parte din programul național Punem Preț Pe Plastic.

Din grijă pentru mediu și comunitate, aducem în noul magazin și programul de economie circulară ”Punem Preț pe Plastic”, prin care implementăm acțiuni concrete de introducere a plasticului (dar și a altor deșeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare.

Astfel, între 21 și 27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, poți achiziționa cu plastic fructe sau legume de la producătorii locali, în cadrul campaniei Plata cu PET. Și, pentru că bunele obiceiuri trebuie extinse, la Brașov, ieșim din magazin și ducem Plata cu PET și la asociațiile HOSPICE Casa Speranței, Bucuria Darului și Complexul de servicii Măgura Codlea. Astfel încât să dăm tone de exemple bune pentru comunitate!

Alte produse

În noul hipermarket din AFI Brașov, situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 78, te vei bucura de o bogată selecție de bunătăți create după rețete locale și internaționale: brânzeturi premiate de la „Ferma Cățean”, cu tradiție de peste 300 de ani în Țara Bârsei, sau preparate după rețete 100% italiene de „Formaggeria Da Giuseppe”, varietate de carne de la cei mai apreciați producători din regiune: „Dumbrava”, „La Nane”, „Raitar” sau “Fensegez Izek”, produse naturale de panificație preparate cu dragoste de „Brutăria Genica”, dar și patiserie artizanală, prăjituri de casă și torturi de la celebra „Cofetărie Deliciile Kronstadt” și de pricepuții cofetari cu tradiție în Brașov, de la „Cofetăriile Saray”. Precum și fructe și legume crescute de fermierii din programul original Carrefour „Creștem România BIO” și de familiile din Cooperativa Agricolă Vărăști.

Pe lângă aceste produse alimentare, poți descoperi și o gamă de articole pentru casa ta, ustensile, electrocasnice sau noile colecții TEX.

„Carrefour AFI Brașov, hipermarketul cu numărul 40 din România, este un magazin modern, digitalizat, deschis în cel mai nou mall din oraș, ce oferă, și el, o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, online și offline.

Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională.”, a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Deschidem Vinul Românesc

„Deschidem Vinul Românesc”, programul național creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării, ajunge și la Brașov. Atent alese de specialiștii noștri, aceste etichete spun povestea vinurilor Regionale, provenite de la 26 de crame din 7 regiuni viticole de la noi, povestea calității vinurilor create Exclusiv pentru Carrefour și a prețioaselor vinuri Premium. De acum, reconectează-te la gusturile transilvănene alegând Domeniul Ciumbrud, Villa Vinèa, Valea Ascunsă – vin de Teaca sau Crama Lechburg. Alături de tine ducem mai departe bunul nume al vinului românesc și susținem comunitățile care îl produc.

Toate se regăsesc atât în magazinul fizic, cât și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers cu multiple opțiuni din care poți alege cum preferi să intri în posesia cumpărăturilor tale, direct la tine acasă sau gata pregătite în hipermarket, prin opțiunea Click & Collect.

Colectare ulei uzat la Carrefour

Carrefour implementează și în Brașov programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit. Această inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour și se derulează cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *