ZaharulOradea

Carrefour își așteaptă vizitatorii cu produse românești la târgul INDAGRA 2015

Pentru al treilea an consecutiv, Carrefour România participa la târgul INDAGRA cu un stand dedicat produselor românești, specifice fiecărei regiuni ale țării. În cadrul acestui târg, producătorii români sunt invitați să devină parteneri și furnizori ai lanțului de magazine.

Carrefour INDAGRA-3Prin participarea la cea de-a treia ediție a târgului, Carrefour își reafirmă deschiderea către colaborarea cu micii producători și fermierii români, pentru aprovizionare locală și regională, continuând totodată eforturile de a dezvolta noi parteneriate la nivel naţional care să faciliteze consumul produselor românești.

Rezultatul este dezvoltarea economiei regiunii respective, se creează locuri de muncă, putem oferi prețuri mai bune având în vedere lipsa intermediarilor și scurtarea distanțelor de transport a produselor, sprijinind implicit satul românesc.

România are un potențial de producție foarte bun, iar în rețeaua Carrefour există o cerere ridicată pentru produsele autentice românești, care au o calitate excepțională și pastrează gustul și aroma produselor tradiționale. Urmărind axa noastră principală de diferențiere, căutăm să dezvoltăm economia României prin susținerea producătorilor locali și în același timp să putem oferi o gamă cât mai diverisificată de produse, care să răspundă nevoilor clienților noștri.

În acelaşi timp, cunoaştem provocările pe care micii producatori trebuie sa le depaseasca pentru ca produsele lor sa ajunga la consumatorul final, astfel incat cautam permanent sa le oferim sprijin constand in flexibilitate, conditii de aprovizionare adaptate dar si promovare a produselor. Am reusit in timp sa ne consolidam parteneriatele incheiate cu acestia si sa oferim astfel clientilor produse locale si regionale de calitate, la un pret mult mai mic.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing Carrefour România.

În intervalul 28 octombrie – 1 noiembrie, vizitatorii târgului INDAGRA, sunt așteptați la standul Carrefour cu o selecție variată de produse regionale românești: fructe și legume, vinuri și sucuri din fructe, brânzeturi și lactate, specialități de produse tradițioonale din carne sau produse bio.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Targuri si expozitii » Carrefour își așteaptă vizitatorii cu produse românești la târgul INDAGRA 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: