Carrefour va fi magazinul ancoră pentru centrul comercial AFI Brașov

Carrefour va fi magazinul ancoră pentru centrul comercial AFI Braşov, hipermarketul urmând a fi amplasat pe o suprafață de 6.500 metri pătraţi la parterul mallului.

Carrefour Targu JiuAFI Braşov este situat în centrul oraşului Braşov şi are o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp de spaţii de retail şi 25.000 mp închiriabili de birouri. Proiectul se află în prezent în faza de construcţie, iar inaugurarea este planificată pentru anul 2018.

“Acest contract marchează prima colaborare la nivel profesional dintre Carrefour România şi AFI Europe România şi credem cu tărie că AFI Braşov va fi principalul centru comercial din judeţul Braşov. Ne bucurăm să facem parte din acest proiect care va întări poziția companiei în zonă. Astfel, Carrefour îşi continuă planurile de extindere în toate formatele de magazine şi îşi reafirmă încrederea în creşterea pieţei româneşti”, a declarat Anca Damour, Property Division Director în cadrul Carrefour România.

AFI Europe va dezvolta în Braşov un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 metri pătraţi dispuşi pe trei niveluri, fiind accesibil prin două intrări principale, unite de două coridoare principale. Primul etaj va găzdui zona de restaurante şi cea interactivă, în timp de spaţiul de divertisment va fi situat la etajul 2, unde se va afla şi un cinematograf.

În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 117 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro şi 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *