Carrefour România deschide primul magazin Supeco din Slobozia

Carrefour România continuă extinderea lanțului Supeco și deschide un nou magazin în Slobozia, în incinta noului centru comercial Park Plaza, ajungând la o rețea națională de 27 de magazine ale formatului de discounter. Magazinele Supeco oferă cele mai bune prețuri și propun oferte avantajoase pentru cumpărăturile zilnice, cu aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noul magazin aduce într-un spațiu de 1.500 mp o selecție de 5.500 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și ultralocali precum Avicola Slobozia, producător de carne de pasăre.

carrefour

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate. Totodată, deschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale, valabile în perioada 16 – 21 iunie 2022.

Clienții pot găsi 5.500 de produse de larg consum și proaspete: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, cât și produse de igienă și întreținerea casei.

„Și de data aceasta, le oferim clienților cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de cumpărăturile zilnice. Magazinele Supeco oferă produse la costuri cu până la 30% sub media pieței și extra reduceri la cel puțin două articole cumpărate. Într-un context în care tot mai mulți consumatori acordă atenție în planificarea bugetelor, Supeco aduce fiecăruia beneficiul prețurilor accesibile, în fiecare zi, asigurându-se totodată de calitatea produselor”  declară Silviu Diaconu, Director Supeco.

Totodată, magazinul așteaptă ialomițenii și cu produse familiare, precum carnea de pui produsă de Avicola Slobozia, disponibilă la prețuri începând de la 9.99 lei/kg, dar și produse de origine regională în categoriile brutărie și panificație, mezeluri, lactate și brânzeturi tradiționale. Printre produsele de sezon se numără, cireșele, căpșunele, verdețurile, roșiile, castraveții, ardeii și dovleceii.

„Ne bucurăm să ne apropiem, odată cu deschiderea noului magazin Supeco, de locuitorii orașului Slobozia, care pot accesa acum o gamă variată de produse pentru toate necesitățile de zi cu zi, la prețuri mereu accesibile. Din 16 iunie, îi invităm pe aceștia să descopere cele peste 5.500 de produse și beneficiile oferite de Supeco, de la produse locale, regionale, proaspete și produse non-alimentare, cu oferte avantajoase pentru fiecare sesiune de cumpărături”  – adaugă Veronica Robe, Director magazin Supeco Slobozia.

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute preponderent din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

Locația noului magazin

Noul magazin Supeco din Slobozia este situat în incinta centrului comercial Park Plaza Slobozia, are o suprafață de 1.500 mp și un număr de 23 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 18:00.

Odată cu deschiderea magazinului din Slobozia, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 27 magazine la nivel național. Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.

Supeco

Supeco completează rețeaua de peste 360 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. Supeco propune un concept care se bazează zilnic pe prețuri mici la toate produsele, adaptată tuturor nevoilor, de la alimente, cosmetice, curățenie sau parafarmacie. Clienții se pot bucura de discounturi progresive în funcție de cantitate: cu cât cumpără mai mult, cu atât plătesc mai puțin, un model care se datorează costurilor reduse pentru energie, publicitate, decorațiuni, mobilier, spații de depozitare, cât și lanțului logistic scurt. De aceea, magazinele sunt dedicate atât consumului propriu, cât și cumpărăturilor de volum. În prezent, sunt 27 de magazine Supeco la nivel național.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *