Carrefour deschide un nou Carrefour Market in Bistrita, rețeaua de supermarketuri ajungând la 236 de unități

Grupul Carrefour a deschis astăzi al doilea supermarket Carrefour Market din Bistrița, Market Bistrița Moldovei, ajungând la un număr de 236 de supermarketuri la nivel de rețea.

CarrefourNoul supermarket își așteaptă clienții cu o gamă de peste 13.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale și mai mult de 200 produse bio și dietetice.

Astfel, clienții pot găsi în magazin o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei, dar şi o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Date cheie despre noul Carrefour Market:

  1. Adresă: Calea Moldovei, nr. 13, oraș Bistrița, județul Bistrița-Năsăud
  2. Plaja orară de deschidere: Luni –Sâmbătă: 7:00 – 22:00; Duminică: 8:00 – 22:00
  3. Suprafață magazin: 960 mp
  4. Locuri parcare gratuite: 180
  5. Număr angajați : 16

Carrefour România

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 320 magazine din țară (32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 236 supermarketuri (214 magazine ‘Market’ și 22 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’), cât și prin portalul unic www.carrefour.ro .

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *