Carrefour deschide primul Carrefour Market din Timișoara echipat exclusiv cu case Self Service

Carrefour deschide în Timișoara magazinul Carrefour Market Lipovei, primul din județul Timiș cu case 100% Self Service. Aici, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul. Situat pe strada Perlei nr. 16A, noul magazin devine cel de-al 15-lea supermarket din județul Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarket-uri Carrefour.

Carrefour

Carrefour Market Timișoara Lipovei este un spațiu destinat unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță, cu peste 9.000 de produse, dintre care produse românești provenind de la producători locali precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

Toate sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers de opțiuni prin care clienții pot alege cum preferă să-și primească cumpărăturile, direct acasă sau gata pregătite în magazin, prin opțiunea Click & Collect.

În noul supermarket Timișoara Lipovei, situat pe Strada Perlei nr. 16A, clientii pot descoperi promoții săptămânale, atât la produsele proaspete, cât și la produsele alimentare de bază.

O experiență de shopping interconectată

„Odată cu deschiderea noului supermarket din Timișoara, Carrefour pune pe harta orașului primul magazin dotat 100% cu case Self Service și vine în întâmpinarea nevoilor timișorenilor cu o experiență interconectată, completă de cumpărături, prin servicii offline și online, totul în deplină siguranță.

Indiferent de felul în care aleg să cumpere, direct din magazin, comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii găsesc zilnic produse de calitate la prețuri accesibile.” a declarat Gabriela Belecciu, Director supermarket Carrefour Timișoara Lipova.

Carrefour oferă, astfel, în județul Timiș, un univers de opțiuni de shopping ce poate fi accesat prin:

●        Carrefour Market Timișoara Lipova – strada Perlei nr. 16A, deschis de luni până sâmbătă 07:00-22:00 și duminică 08:00-21:00; peste 9.000 de articole la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de peste 700 metri pătrați; 20 de angajați; 7 case Self Service; Click & Collect; 0374.341.090 – alături de alte 14 la nivelul întregului județ

●        1 hipermarket în Shopping City Timișoara

●        Magazinul Supeco din Timișoara

●        Aplicația dedicată

●        www.carrefour.ro

●        BRINGO

Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația dedicată și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *