Carrefour deschide primul supermarket din Făgăraș, iar rețeaua Market ajunge la 143 de magazine

Carrefour a deschis azi, 31 Mai 2017, primul supermarket din Fagăraș, Judeţul Brașov, ajungând la un număr de 143 magazine în acest format.

CarrefourNoul supermarket, Market Făgăraș, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, peşte proaspăt, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Date cheie despre Market Făgăraş:

  • Adresă: Strada Nicolae Bălcescu, nr. 25, Făgăraș, Judeţul Brașov.
  • Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 7:00-22:00, Duminică: 8:00-20:00.
  • Gama de produse: 6.000.
  • Suprafața magazinului: 600 m².
  • Locuri de muncă nou create : 30.

În România, Grupul Carrefour numără 295 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 143 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 65 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour deschide primul supermarket din Făgăraș, iar rețeaua Market ajunge la 143 de magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: