Carrefour lansează un nou concept de magazin în Italia: Carrefour Express “Urban Life”

Carrefour lansează un nou concept de magazin în Italia: Carrefour Express “Urban Life”, care pe lângă supermarketul propriu-zis, dispune de zone de relaxare, puncte cu mâncare tradițională, produse proaspete, sucuri naturale sau diferite tipuri de desert. 

Carrefour

Primul concept revoluționar al retailerului, Carrefour Express “Urban Life”, nu este doar un supermarket local, ci include și o zonă unde clienții pot servi masa în diferite momente ale zilei, un lounge bar unde se regăsesc peste 200 de beri italiene și internaționale, precum și spații de lucru și de relaxare.

Carrefour a reproiectat și transformat rafturile supermarketului creând noi categorii, cum ar fi zona de cafenea, cu o selecție largă de deserturi, departamentul gourmet Deli, unde se poate comanda pizza, zona Tokyo Street, pentru iubitorii de sushi proaspăt sau zona artizanală, cu multiple feluri de înghețată.

Există, de asemenea, locuri unde se pot servi salate, sucuri sau produse de sezon, proaspăt preparate zilnic, unde clienții le pot ridica gata preparate sau își pot pregăti singuri propriile meniuri personalizate.

Noul magazin este situat în Milano, pe Corso Garibaldi 49, într-un spațiu de peste 120 metri pătrați, amplasat pe două etaje. Conceptul este o propunere inovatoare, care dorește să răspundă nevoilor în schimbare ale clienților, în orașele pline de viață, cum e Milano, având în vedere că există o nevoie tot mai puternică de a îmbina plăcerea cu munca și socializarea.

În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 117 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *