Carrefour va încheia un parteneriat pe termen lung cu Tesco

Carrefour și Tesco au anunțat intenția de a încheia un parteneriat strategic pe termen lung. Parteneriatul va acoperi relația strategică cu furnizorii globali, achizițiile de produse marcă proprie și a celor care nu sunt destinate revânzării și va fi guvernat de un cadru operațional de 3 ani.

Grupul CarrefourAlianța celor doi retaileri francez si britanic va ajuta ambele companii să își îmbunătățească calitatea produselor comercializate, la prețuri mai mici, crescând competitivitatea. Acest acord va permite companiilor să își întărească relațiile cu furnizorii și să creeze oportunități importante pentru aceștia. Fiecare companie va continua să lucreze cu furnizori locali și naționali.

Este de anticipat ca parteneriatul să fie agreeat formal în următoarele două luni, urmând ca ambele părți să înceapă să lucreze pentru punerea în practică a acestuia.

Sunt încântat să intru într-un parteneriat startegic cu Carrefour. Lucrând împreună și valorificând expertiza comună de achiziții, vom putea oferi consumatorilor posibilităti mai multe de a alege și vom oferi calitate și valoare mai bune.”, a declarat Dave Lewis, Director Executiv Tesco Group.

Acest parteneriat strategic dintre Carrefour și Tesco este un acord major, deoarece combină expertiza a doi lideri mondiali, cu strategii comune. Acest acord reprezintă o oportunitate bună pentru dezvoltarea a două branduri ce sunt dedicate consumatorilor noștri. Această alianță întărește poziția Carrefour, permițându-i să ajungă la un punct-cheie pentru implementarea strategiei.”, a declarat Alexandre Bompard, Președinte și CEO Carrefour Group.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 320 magazine din țară (32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 236 supermarketuri (214 magazine ‘Market’ și 22 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’), cât și prin portalul unic www.carrefour.ro .

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *