Grupul Carrefour deschide primul supermarket din Botoșani

Carrefour a deschis azi, 8 decembrie 2016, primul supermarket din Botoşani, Market Botoşani Piaţa Mare, ajungând la un număr de 116 magazine în acest format.

CarrefourNoul supermarket, Market Botoşani Piaţa Mare, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. De asemenea, clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, produse de pescărie, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Date cheie despre Botoşani Piaţa Mare:

  • Adresă: Strada Armeană, nr. 2, bloc 10-11-12, Botoşani, Judeţul Botoşani;
  • Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 7:00-21:00, Duminică: 7:00-20:00;
  • Gama de produse: 6000;
  • Suprafața magazinului: 430 m²;
  • Locuri de muncă nou create : 23.

În România, Grupul Carrefour numără 288 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 116 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *