Carrefour a premiat câștigătorii competiției „Provocarea Furnizorilor”

Carrefour a premiat câștigătorii celei de-a treia ediții a campaniei „Provocarea Furnizorilor”, organizată la nivelul tuturor celor 10 țări în care acesta își desfășoară activitatea.

CarrefourScopul competiției este de a încuraja și de a răsplăti inovația din sectorul alimentar, astfel încât sa ofere clienților produse de calitate superioară și posibilitatea alegerii produselor care susțin un stil de viață sănătos. Câștigătorul locului întâi va avea ocazia să reprezinte România la sediul Grupului Carrefour din Paris, unde va interacționa cu premianții din celelalte țări.

În cadrul competiției au fost înscrise 27 de produse de către 22 de furnizori, iar juriul a fost format din 3 membri Carrefour și 4 figuri publice care susțin inovația și sunt pioneri ai segmentului în care activează: Mirela Retegan – fondator Gașca Zurli, Cristina Bazavan – jurnalist și blogger, Cristian China Birta – digital specialist și blogger, și Lăcrămioara Botezatu – CSR Media. Aceștia au notat fiecare proiect cu note de la 1 la 5, iar câștigătorii sunt:

  • Locul I: Toneli Holding – Oul Free Range: este un superaliment, pentru producția căruia Toneli a investit în retehnologizarea a două hale de creștere a găinilor pentru ca păsările să trăiască într-un mediu controlat, în care, deși trăiesc liber, sunt supravegheate din punct de vedere alimentar.
  • Locul II: Nutricia Early Life Nutrition – Milupa: produsul premiat este o soluție practică de a intregra în dieta bebelușilor o formulă de lapte fermentată, care are rol de prevenție în tulburările digestive.
  • Locul III: Apilife Ro – Apipraline: produsul este îmbinarea ideală a produselor apicole cu gustul fructului de cacao și a fost dezvoltat la Sibiu, de către echipa dr. Inginer Cornelia Dostetan Abalaru.

„Prin competiția „Provocarea Furnizorilor” dorim să stimulăm partenerii noștri și preocuparea acestora pentru îmbunătățirea gamelor și liniilor de producție, astfel încât să oferim împreună clienților produse calitative, inovative, pentru un stil de viață mai sănătos. Marele câștigător de anul acesta, Toneli Holding, a investit în modificarea a două hale de creștere a găinilor în aer liber. Acest tip de hală este unul inovator, iar ouăle produse aici au cantități mărite de Omega 3 și Seleniu. Ne bucurăm să putem aduce în prim plan, pentru al 3-lea an consecutiv, reușitele inovative ale partenerilor noștri în domeniul alimentației”, a declarat Tom Vermeiren, Director de Achiziții Carrefour România.

A fost o bucurie și o mare onoare pentru mine să fiu în juriul unei competiții atât de importante. Mi se pare extraordinar că furnizorii Carrefour sunt atât de preocupați să crească zi de zi calitatea produselor care ajung pe mesele românilor. A fost greu să aleg din atâtea proiecte extraordinare, îi felicit pe toți cei care au participat pentru idei și pentru implicarea în comunitate. Felicitări Carrefour România pentru atenția cu care se apleacă asupra consumatorilor”, a declarat Mirela Retegan în legătură cu jurizarea competiției „Provocarea Furnizorilor”.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țãri, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numãrul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagã, oferindu-le o gamã largã de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numãrã 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour a premiat câștigătorii competiției „Provocarea Furnizorilor”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: