Carrefour va deschide un hypermarket în orașul Râmnicu Vâlcea, la sfârșitul acestui an

La finalul acestui an, Carrefour România va deschide un nou hypermarket, în viitorul Centru Comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, proiect dezvoltat de NEPI, cel mai dinamic investitor și dezvoltator imobiliar de retail din România și din Europa Centrală și de Est. Va fi hypermarketul cu numărul 33 din România al retailerului Carrefour.

Carrefour Ramnicu Valcea

Ultimul hypermarket deschis de Carrefour în România a fost cel din centrul comercial Shopping City Piatra Neamţ, pe data de 1 decembrie 2016, un proiect dezvoltat tot de către NEPI. De altfel parteneriatul dntre Carrefour şi NEPI continuă, materializându-se si în alte centre comerciale precum: Mega Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi Severin Shopping Center.

Shopping City Râmnicu Vâlcea

După deschiderea Shopping City Timișoara și Shopping City Piatra-Neamț din 2016, NEPI continuă investiţiile în România şi va deschide un nou centru comercial, în oraşul Râmnicu Vâlcea, după o investiţie de 40 de milioane de euro. Centru Comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi principala destinație de shopping și petrecere a timpului liber din regiune, aliniată la cele mai ridicate standarde.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, pe malul râului Olt, în apropierea Bulevardului Ferdinand, iar la finalizarea dezvoltării sale de anul acesta, le va oferi vizitatorilor o parcare de 900 de locuri, dispusă pe un nivel.

Cu o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați, Shopping City Râmnicu Vâlcea este un proiect care va avea un impact pozitiv asupra peisajului regional de retail, aducând vâlcenilor cea mai mare și cea mai modernă destinație de shopping și petrecere a timpului liber din județ. Centrul va include branduri internaționale de renume, unele ce urmează să fie inaugurate în premieră în regiune. Printre chiriașii centrului comercial se numără deja unul dintre cei mai mari retaileri de electronice și electrocasnice din România, reprezentanțe ale unuia dintre cei mai mari retaileri internaționali de fashion și un hipermarket Carrefour.

Foto Shopping City Ramnicu Valcea-1

Aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale lansate până acum, Shopping City Râmnicu Vâlcea va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătrați de branduri de fashion, o suprafață pentru hipermarket și servicii de 10.000 de metri pătrați și una de 3.000 de mp pentru zona de restaurante și divertisment.

Shopping City Râmnicu Vâlcea completează oferta de divertisment cu cel mai mare și mai modern cinematograf multiplex, dotat cu 6 săli, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice, dar și cu o gamă variată de restaurante și locații fast food, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino și o terasă de peste 350 de metri pătrați, cu vedere spre râul Olt.

Grupul Carrefour numără 295 de magazine în România dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 154 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 54 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *