Carrefour România închide înscrierile pentru cea de-a doua ediție a programului Creștem România BIO, pe 23 martie 2020

Pentru a asigura sănătatea și siguranța colegilor, clienților, agricultorilor, partenerilor și comunităților în care activează, Carrefour modifică termenii de înscriere în programul de conversie la agricultura ecologică, Creștem România BIO.

CarrefourÎncepând de astăzi înscrierile în magazinele Carrefour, la Recepție Clienți nu mai sunt disponibile, iar agricultorii care își doresc să aplice în program o pot face doar online, pe site-ul www.crestemromaniabio.ro, până pe 23 martie 2020.

Procesul de înscriere și validare presupune vizite de teren și interacțiuni directe între fermieri, autorități publice, certificatori, echipa de proiect sau magazinele Carrefour, care, în contextul recomandărilor oficiale prezentate de instituțiile publice, sunt limitate pentru situații de urgență.

De aceea, agricultorii care doresc să aplice în acest program mai au la dispozițieo săptămână și se pot înscrie doar prin intermediul formularului online, pe www.crestemromaniabio.ro. Înscrierile în magazine (prin birourile Recepție Client) sunt închise, pentru a respecta recomandările autorităților. Toate procedurile de validare a înscrierilor vor fi reluate în momentul în care autoritățile publice transmit informări oficiale ce permit deplasări și interacțiuni directe.

Până pe 15 mai 2020, agricultorii au posibilitatea de a se înscrie pe lista de rezervă pentru ediția din acest an, dar și opțiunea de pre-înregistrare pentru ediția a III-a a programului, pe care Carrefour o va lansa în 2021.

În același context, fermierii români au fost informați că cererile unice de plată către APIA, vor fi închise în perioada 16 martie – 6 aprilie 2020, procedura fiind suspendată ca măsură de prevenție, conform Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură.

La acest moment, în mai puțin de o lună de la lansare, peste 400 de agricultori s-au înscris în program, dublând numărul celor înscriși la prima ediție. Aceștia vor trece printr-un proces de validare a eligibilității și vor intra în parteneriat cu Carrefour și EcoCert pentru a începe conversia către agricultura BIO.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour România închide înscrierile pentru cea de-a doua ediție a programului Creștem România BIO, pe 23 martie 2020
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: