Carrefour a deschis două supermarketuri în luna martie, rețeaua de supermarketuri ajungând la 235 de unități

Carrefour a deschis două supermarketuri Express Orange în luna martie în Arad și în Iași, rețeaua de supermarketuri ajungând la 235 de unități.

carrefourExpress Arad Avram Iancu este un magazin tip supermarket de proximitate, ancorat în viața cartierului, ce își propune să devină „un vecin de încredere” pentru rezidenții acestuia.

Cu o suprafață medie de aproximativ 170 mp, noul magazin oferă clienților o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.

Date cheie despre Express Arad Avram Iancu:

  1. Adresa: Piața Avram Iancu, Nr. 18, Arad, județul Arad
  2. Plajă orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 07:00-22:00; Duminică: 08:00-20:00
  3. Suprafața magazinului: 170m²

Express Iași Păcurari oferă clienților o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.

Date cheie despre Express Iași Păcurari:

  1. Adresa : Șos. Păcurari, Nr. 23, Iași, județul Iași
  2.    Plajă orară de deschidere: Luni – Duminică: 07:00-22:00
  3. Suprafața magazinului: 300 m²

Carrefour România

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 320  magazine din țară,  dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 235 supermarketuri (213 magazine ‘Market’ si 22 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, cât și prin magazinul de comerț online, Carrefour Online – www.carrefour-online.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour a deschis două supermarketuri în luna martie, rețeaua de supermarketuri ajungând la 235 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: