Carrefour testează livrarea într-o oră

Carrefour şi-a propus să testeze livrarea într-o o oră în Paris, potrivit revistei de comerț Linéaires. 

CarrefourProiectul cunoscut drept Carrefour Now, va rula în trei magazine Carrefour Market din Franţa: rue du Seine, rue du Rochechouart și rue des Pyrénées situate în al șaselea sector, în al nouălea sector și respectiv, în sectorul XX din Paris.

Personalul magazinului va pregăti comenzile ce vor fi livrate pe bicicletă de către „La Poste”, astfel, cumpărătorii pot avea parte de livrarea produselor în termen de o oră.

Şi Amazon a lansat Prime Now, seviciul de livrare într-o oră, chiar săptămâna trecută.

Susţinut de propria divizie bancară, Carrefour va oferi clienților săi din această vară, Apple Pay, ca parte a eforturilor sale de a fi un jucător-cheie în transformarea digitală. Apple Pay oferă acest serviciu tuturor posesorilor cardului Carrefour’s PASS MasterCard, care va putea fi folosit la toate casele de marcat ale retailerului din Franța.

Din dorinţa de a implementa cât mai multe inovaţii în magazinele sale, retailerul a testat un cărucior conectat la hipermarketul retailerului din oraşul francez Lille, ca parte a abordării inovatoare a tehnologiei.

În România, Grupul numără 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri, 108 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *