Carrefour va deschide până la finalul anului două hipermarketuri la Roman și Satu Mare

După ce a confirmat deschiderea unui hipermarket în Roman, în interiorul centrului comercial Roman Center Value, Carrefour România va deschide pe 6 decembrie un hipermarket și în Satu Mare, în centrul comercial Shopping City Satu Mare, proiect dezvoltat de NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est.

Carrefour Satu Mare

Astfel, după ce a acoperit cu formatul de hipermarket toate orașele mari, Carrefour își extinde rețeaua și către orașele medii și mici, următoarele două magazine de acest fel urmând a se deschide la Roman, în luna noiembrie și la Satu Mare, pe data de 6 decembrie.

Carrefour Satu Mare este primul hypermarket Carrefour din oraș, cu o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați.

Shopping City Satu Mare

Noul centru comercial Shopping City Satu Mare, al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc al companiei NEPI Rockcastle, are o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri și 1.000 de locuri de parcare.

Am investit peste 40 de milioane de euro în acest centru comercial, care va redesena peisajul local de retail și divertisment. Know how-ul acumulat din întreaga noastră rețea de mall-uri ne arată că vizitatorii vor acum o experiență care să depășească nivelul de shopping. Oamenii caută modalități diverse de a-și petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii, apropiații, vor să experimenteze meniuri diverse, astfel că, în Shopping City Satu Mare, vor descoperi un mix complex, între magazine, restaurante și cinema, declară Lavinia Finta, Center Manager, Shopping City Satu Mare.

Pe lângă magazinul ancoră Carrefour, Shopping City Satu Mare va avea și alte branduri de retail ce acoperă toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Proiectul Shopping City Satu Mare se va dezvolta constant, astfel că, în viitorul apropiat, va găzdui o nouă premieră pentru România, sub forma unei soluții de conectare a terasei exterioare cu zona de promenadă și Centrul Vechi al orașului, printr-o pasarelă peste râul Someș.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 321 magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *