Carrefour Pay și servicii de livrare gratuită, disponibile la noul Carrefour Veranda deschis azi în București

Carrefour România a deschis astăzi, 27 octombrie 2016, un nou hipermarket în București, pe strada Strada Ziduri Moși, nr 23, Sector 2, în noul centrul comercial Veranda. Acesta este al 12-lea hipermarket Carrefour din București și al 31-lea din țară. Printre noutățile aduse de acest magazin se numără: două servicii de livrare gratuită a cumpărăturilor la domiciliu şi noua aplicaţie gratuită Carrefour Pay, prin care clienţii vor putea verifica preţurile din magazin cu telefonul mobil şi plăti cumpărăturile direct la casă.

conferinta-de-presa-1Deschis într-o zonă cu tradiție comercială noul hipermarket are o suprafață de vânzare de 7.500 de mp, 30 de case de marcat, 1.200 de locuri de parcare gratuite şi 330 de angajați. Programul magazinului – 8:00-22:00.

”Ne bucurăm să venim în întâmpinarea clienților noștri cu un nou hipermarket, care oferă o experiență de shopping modernă, într-o zonă a capitalei cu o istorie și o tradiţie semnificative, atunci când vorbim de comerț.

Carrefour Veranda aduce o serie de noutăți, precum zona specială de Snacking, în care te pot relaxa, servind masa într-o atmosferă plăcută şi savurând produsele de fabricaţie proprie. Această zonă se extinde din magazin în exteriorul acestuia, pe galeria comercială, propunând clienţilor un spațiu in care se pot aşeza la masă şi se pot bucura, alături de familie şi de cei dragi, de o atmosferă caldă,” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Noul hipermarket introduce, în premieră, două servicii de livrare gratuită a cumpărăturilor la domiciliu:

  • un serviciu gratuit ce se adresează tuturor clienţilor care fac cumpărături voluminoase şi locuiesc în limita a maxim 30 de km de magazin.
  • Carrefour Veranda este unicul hipermarket care oferă vârstnicilor de peste 60 de ani, care locuiesc într-un perimetru de până la 1 km faţă de magazin, un serviciu gratuit, ce constă în livrarea pungilor cu produse până la uşă, în maximum 1 oră după ce au făcut cumpărăturile, în limita a 20 de kg, cu excepția electrocasnicelor voluminoase.

Aplicaţia gratuită Carrefour Pay

carrefourpayDe asemenea, în Carrefour Veranda clienţii vor putea experimenta noua aplicaţie gratuită pentru Android şi iOS, Carrefour Pay, prin care vor putea verifica preţurile din magazin cu telefonul mobil şi plăti cumpărăturile direct la casă, cu ajutorul telefonului mobil, accesând Google Play şi App Store.

Prin Aplicaţia My Carrefour clienţii se pot loga cu contul My Carrefour şi pot vizualiza inclusiv reţete culinare, cataloagele Carrefour, pot alcătui liste de cumpărături pe baza meniului săptămânal decis, din rețetele disponibile sau consulta promoţii zilnice.

zona-de-snacking-carrefour-veranda-1Alte servicii oferite de Carrefour Veranda: servicii financiare (Card de Credit Carrefour Mastercard, rate fără dobândă, credite de nevoi personale sau de consum), modalităţi de plată multiple (cash, card, bonuri de masă, contactless, plata cu telefonul mobil), transfer de bani (prin MoneyGram), Pay Point (plăţi utilităţi, rate, asigurări, credite etc), Terminal de plăţi RomPay (pentru diverse servicii), Reîncărcarea cartelelor telefonice, Automat plăţi facturi utilităţi, ATM (bancomat), Posibilitatea de autofacturare (cu ajutorul aparatelor speciale), Extragaranţie (de până la 3 ani), Vânzare bilete concert, spectacole şi meciuri (prin partenerul Eventim), Loto (la casele de marcat), Casa familiei (casă de marcat destinată familiilor, unde nu se găsesc dulciuri, decorul e unul de poveste și casiera este îmbracată într-un personaj favorit copiilor) şi Loc de joaca lângă Casa Familiei, unde copii sunt întâmpinaţi de animatoare costumate ca în poveşti sau ca în desene animate și unde aceștia se pot distra), Retușuri gratuite la haine şi Servicii de mentenanță (aplicarea gratuită a foliei de protecție pe telefonul mobil sau schimbarea gratuită a curelei și bateriei de la ceas pentru produsele achiziționate în noul magazin).

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.) în București, în zona Obor. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

În România, Grupul Carrefour numără 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *