Cel mai mare magazin dm din București s-a deschis azi, 26 septembrie 2019, în cadrul Business Center The President

Astăzi, 26 septembrie 2019, s-a inaugurat cel mai mare magazin drogerie markt (dm) din București, situat în sectorul 2, bd. Dacia nr. 169, în cadrul Business Center The President. Noul centru de afaceri este construit la intersecția dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor de antreprenorul Corin Romanescu, owner și manager al Centrului de Evenimente The President și a fost finalizat în luna septembrie 2019.

dm

Noua drogherie dm este situată la parterul clădirii de 5 etaje și ocupă o suprafața de 370 mp., cu cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia.

Pe durata celor 3 zile de lansare a noului magazin, dm drogerie markt oferă 15% reducere la fiecare produs cumpărat, cadouri, concursuri cu premii, ședințe de machiaj, împletituri de toamnă cu Cosanzenele și surprize cu Dorian Popa. Pentru a susține comunitatea, toate încasările obținute pe 26 septembrie, între orele 15-17, vor fi donate către MagiCamp.

”Finalizarea Business Center The President în septembrie și deschiderea spre închiriere în această perioada face parte din planurile noastre de ridicare economică și de reînnoire urbanistică a zonei. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Situat la granița cu Bucureștiul vechi, într-o zonă încărcată de culoare și poezie, centrul de afaceri aduce un suflu nou, modernist, zonei și atrage locuitorii zonei, dornici de socializare și de petrecere a timpului liber într-un spațiu curat și elegant. ”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President.

Business Center The President

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5.000 mp., dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E). Clădirea cuprinde 4 zone: subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri, baza clădirii cu 3 spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp., cele 5 etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2.850 mp. și peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

”Continuăm politică de expansiune din ultimii ani cu deschiderea celui mai mare magazin dm situat în București. Alegerea unor locații în zone circulate, cu vizibilitate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienți. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață cât mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afară țării. Pentru noi este important să oferim clienților noștri sortimente diversificate, dar și proximitate.”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt.

dm drogerie markt

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973 în Germania, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3.500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa.

În România, lanțul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp în care a deschis peste 100 de magazine în București și în principalele orașe din țară, creând 600 de locuri de muncă.

Lanțul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 mil. lei (89 mil. euro), după un avans de 22% faţa de 2017 și estimează o creștere de 10% pentru anul 2019.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *