S-a deschis centrul de vaccinare drive-through de la cora Pantelimon

Începând de astăzi, persoanele care vin la cumpărături la cora Pantelimon au și opțiunea de a se vaccina anti-Covid-19 în centrul drive-through amenajat în parcarea centrului comercial. 

Cora

Ne-am dorit să contribuim la efortul autorităților de a limita pandemia prin vaccinare și pentru că avem  parcarea cu o suprafață generoasă ni s-a părut firesc să o punem la dispoziție în acest scop. Există 4 fluxuri de vaccinare astfel încât timpul de așteptare să fie minim, iar spațiul drive-through este bine semnalizat pentru ca lumea să se orienteze ușor. Mă bucur că aceste centre drive-through au devenit o realitate și în România, este un semnal puternic că ne îndreptăm spre normalitate”, a spus Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

Persoanele vor fi vaccinate în mașină

Persoanele interesate vor fi vaccinate în mașină, apoi vor fi direcționate către un spațiu de staționare pentru 15 minute, unde vor putea fi monitorizate de personalul medical, conform procedurilor în vigoare pentru vaccinarea împotriva noului Coronavirus. 

Centrul de vaccinare anti-Covid-19 este deschis zilnic de la 08:00 – 20:00. Vaccinarea se face cu vaccinul Pfizer BionTech și poate fi administrat și celor care vin doar la rapel.

cora România

Retailerul, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe,  magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, retailerul devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda, cu livrare în mai puțin de 60 de minute. Aplicaţia cora oferă consumatorului o experienţă îmbogăţită în magazine, o mai bună organizare a listei de cumpărături și beneficii de fidelitate.

Pe lângă asigurarea de produse și servicii de calitate la prețuri accesibile pentru clienți, retailerul se implică în proiecte de educație și sănătate în comunitățile din care face parte.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Un comentariu la „S-a deschis centrul de vaccinare drive-through de la cora Pantelimon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *