Centrul Comercial Colosseum anunță programul de funcționare al retailerilor și măsurile de protecție adoptate

Centrul Comercial Colosseum, localizat în sectorul 1 al capitalei, anunță programul de funcționare valabil pe durata stării de alertă, intrată oficial în vigoare începând cu data de 18 mai 2020.

Colosseum

Carrefour, Altex, Leroy Merlin, Jysk, salonul de înfrumusețare Xpressions Beauty Salon, petshop-ul Animax, magazinul de produse naturiste Esența Plant, Pizza Bonita, Nedelya, Grill Colosseum, magazinul de optică medicală Diris, Inmedio și farmacia HelpNet sunt deschise pentru public, inclusiv magazinele de haine și accesorii care au acces direct din exteriorul clădirii, precum Pepco, Sport Vision și LC Waikiki. Unele dintre acestea au adoptat un program special de funcționare, de tipul click & collect, take-away, drive-in sau livrare la domiciliu.

Toate magazinele funcționează în condiții sporite de igienă și în confomitate cu normele legale de siguranță impuse.  Pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 și pentru protejarea clienților și angajaților, în Centrul Comercial Colosseum au fost adoptate o serie de măsuri precum igienizarea contantă a spațiilor interioare folosind materiale și proceduri în conformitate cu recomandările INSP, controlul fluxului de persoane pentru evitarea aglomerărilor, marcarea corespunzătoare a zonelor circulate cu materiale direcționale și informații de siguranță și protecție, dezinfectarea constantă a zonelor intens circulate, dotarea cu dispensere de gel dezinfectant, săpun și uscătoare de mâini pentru uz public, obligativitatea purtării măștii de protecție și obligativitatea păstrării unei distanțe de minim 2 metri față de persoanele din jur în spațiile interioare.

Mulțumită brandurilor de succes care operează magazine în centrul nostru comercial și care au ramas deschise în condițiile permise de lege, de la instituirea stării de urgență și până în prezent, a fost asigurat un flux constant de clienți. Formatul și mixul de chiriași ne-au permis sa asigurăm în permanență bunurile și serviciile de care comunitatea are nevoie și să parcurgem o revenire graduală la normal.”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Programul prezent de funcționare al magazinelor deschise în Colosseum este următorul:

Carrefour L-D: 7:30 – 22:00

Leroy Merlin Program Clienți: L-D 8:00-20:00; Program drive-in: L-S 7:00 -20:00

Altex L-D: 09:00 – 21:00 (livrare produse la domiciliu)

Sport Vision L-D: 11:00 – 20:00

Jysk L-D: 10:00 – 20:00

LC Waikiki L-D: 09:00 – 21:00

Pepco L-D: 09:00 – 21:00

Xpressions Beauty Salon L-D: 10:00 – 20:00

Helpnet L-D: 9:00 – 20:00

Esența Plant L-D: 09:00 – 20:00

Animax L-D: 09:00 – 19:00

Inmedio L-D:  09:00 – 21:00

Diris Optică Medicală L-D: 12:00 – 20:00

Nedelya L-D: 9:00 – 21:00

Pizza Bonita L-D: 12:00 – 20:00 (take-away și livrări la domiciliu)

Grill Coloseum L-D: 9:00 – 19:00 (take-away).

Programul de funcționare al tuturor magazinelor găzduite de Centrul Comercial Colosseum poate fi accesat și pe site-ul www.thecolosseum.ro.

Colosseum

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii « fashion » și sport, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, a tramvaiului 45, precum și prin cele două linii de microbuze Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află  Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *