ZaharulOradea

Alain Caparros își va încheia mandatul de CEO al REWE Group

Alain Caparros îşi va încheia mandatul de CEO al REWE Group, începând cu 30 iunie 2017. De la 1 iulie, noul CEO al companiei va fi Lionel Souque.

REWE GroupRewe Group este într-o formă remarcabilă în prezent. În 2016, am atins cifre record, atât în ceea ce privește cifra de afaceri, cât și câștigurile. De ani de zile, REWE a avut cea mai rapidă creștere a vânzărilor din retailul alimentar german.

Noul CEO Lionel Souque și Jan Kunath, adjunctul său sunt bine pregătiți și gata să preia conducerea în cadrul Rewe Group. Nu puteam găsi un moment mai bun pentru a preda postul de CEO decât în cadrul reuniunii noastre anuale generale, la sfârșitul lunii iunie 2017. A fost o onoare să conduc această companie mare şi cu tradiție, timp de aproximativ 11 de ani.„, a declarat Alain Caparros.

Fondat în 1927 în Köln, REWE Group este unul dintre cele mai importante grupuri de retail și turism din Germania și Europa. Grupul are în prezent 330.000 de angajați, în cele 15.000 de magazine situate în 20 de țări europene. În 2015, REWE Group a înregistrat o cifră de afaceri de 52 miliarde de euro.

În România, REWE Group mai operează în acest moment doar reţeaua de tip discount Penny Market (în prezent, 200 de magazine la nivel național.), după ce, în timp, a vândut reţelele Selgros Cash & Carry şi BILLA.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Alain Caparros își va încheia mandatul de CEO al REWE Group
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: