Diamant

Cifra de afaceri din retail a crescut în 2014 cu 7% față de 2013

În anul 2014, volumul cifrei de afaceri din retail (comerţul cu amănuntul), cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut faţă de  anul 2013 ca serie brută cu 7,0%, conform INS (Institutului Naţional de Statistică).

hypermarketcartVolumul cifrei de afaceri pentru retail (comerţul cu amănuntul), cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, serie brută, în anul 2014, comparativ cu anul 2013 a înregistrat o creştere cu 7,0% datorită creşterii vânzărilor de produse nealimentare (+10,6%), vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+7,5%) şi comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (0,3%).

Credit foto: Shutterstock

În luna decembrie 2014, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă ca serie brută cu 7,8% şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,3% .

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut  atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 6,5%, fiecare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,987 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Cifra de afaceri din retail a crescut în 2014 cu 7% față de 2013
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] anul 2014, volumul cifrei de afaceri din retail (comerţul cu amănuntul), cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: